Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç boşandı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İşadamı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç boşandı. Çiftin evliliklerinden bir tane çocukları vardı

Kaynak: Akşam/ Önder Sarıahmetoğlu

Beş yıl önce evlenen ve bir erkek çocukları bulunan Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç çifti boşandı. Çiftin evliliklerinden bir tane çocukları vardı.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU AÇIKLADI

Sürpriz ayrılığı Kaya Çilingiroğlu, basın açıklamasıyla duyurdu. Çilingiroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları dile getirdi "Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz."

AVŞAR KIZI FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Akşam'da yer alan habere göre, sürekli kavga eden ünlü çift için geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın paylaştığı fotoğraf bardağı taşıran son damla oldu. Avşar fotoğrafa "Maşallah üçünüzü de yerim. Kaya mideme oturabilir, vazgeçtim ikisini de yerim :)" yorumunda bulunmuştu.

Son düzenleme:
bu kadınlara acıyorum ,kullanılıp kullanılıp atıyorlar bir kenara..bakalım şimdi kimi bulacak

çatlak bu karı yahuu

İzzet Çapa'nın programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye Tanyolaç ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı.

Sunuculuğunu yaptığı program sayesinde eşiyle tanıştığını söyleyen Çilingiroğlu " Film Gibi'nin benim hayatımdaki en önemli anılarından biri Feraye...

Feraye, programın yapımcısıydı o zamanlar... Hava yapıyordu 'patronu benim' falan gibi ama esas patron bendim. Feraye ile orada tanıştık. İlk gördüğümde çok hoşuma gitti.

Bir de benim anormal bir iş ahlakım vardır. Eğer birlikte çalışıyorsam o işten bir ilişki kurmak istemem. 'Bu kadın bir gün mutlaka benim olacak' dedim kendi kendime. İlk görüşte aşk denmez ama biraz ukala, cool bir tazı vardı. Bir de beğendiğim bir tipi var. Epeyce bir süre bekledim ve sonunda benim oldu." dedi.

Kaya Çilingiroğlu, Ferya Tanyolaç'ın en çok hoşuna giden yönünü ise "Benim bir asistanım var Çiğdem. Kızım gibidir, Zehra'dan ayrı tutmam.

20 seneden fazla yanımda. Programın çekildiği stüdyoda beyaz bir koltuk vardı ama kirli bir koltuk. Çiğdem'e 'Feraye diye bir kadın var ara da koltuğu temizletsin' dedim.

Çiğdem'i bir fırçalamış. 'O koltuk temiz, onun dediği gibi kirli değil' diye. Orada bir enteresanlık sezdim. Zaten hep görüyordum cool bir tarafı olduğunu. İşine odaklı bir tip.

Sonra epeyce bir bekledim. Program bitti, bir gece yemeğe çıktık ve beraber olmaya başladık. Film gibi yani..." sözleriyle anlattı.

Bu mutluluk mazi oldu...

iş ahlakı varmış pehhh ama aile ahlakı olsa karısını aldatmazdı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…