• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide-koca sorunsalı :(((

ayderusis87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
9
0
1
37
Selam kızlar bu konu daha önceden çok konuşulmuş ancak düzgün bir çözüm önerisi bulunamamış sizlerde yardım istiyorum ben 1 yıllık evliyim kaynanamın evinde oturuyoruz kendi evi ayrı ancak bizim eve yakın çalıştığı için haftanın 2-3 günü bizde kalıyor eşim bütün masraflarını (faturaları market masrafları ...)karşılamasına ve kendisin 2 evi olmasına rağmen yanı paraya ihtiyacı olmamasına rağmen hala çalışıyor üstelik kocasının emekli maaşında kendisi alıyor adam harçlık veriryor hayattaki tek amacı para biriktirmek. Eşime sürekli beni şikayet ediyo herşeye karışıyo laf sokuyo tahammül edemiyorum eşime şikayet ettim o da işine geliyosa burası onun evi dedi çok kırıldım ne yapacağımı bilmiyorum taşınalım burdan o da kiraya verir rahat eder dedim ben kirada oturamam diyor bu aralar işleri kötü gittiği için ev de alamıyoruz ben de çalışıyorum ancak herşeyi benden bekliyorlar yemek, bulaşık, çay.... ne olur yardımcı olun tam manasıyla köşeye sıkıştım eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ama annesine karşı beni bu kadar üzmesine de tahammül edemiyorum kızlar bana akıl verin..

yuhh yani mezara mı götürecekmiş ,

evi var barkı var sizin huzurunuzu neden bozuyor eşinizde de suç var bu durumda.

Bu laf zaten ya böyle yaşa defol sen git anlamına geliyor.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demek istiyor, aynen :KK53: Ama kayınvalidedeki rahatlık da ayrı bi olay. Kadının kendi evi var ama gelininin huzurunu kaçırıyor. Ama yine de diyorum bu konuları halletmek erkeğe düşer. Birini birine tercih değil bu, denge bunun adı.

Deseydin ya isime gelmiyor ...
Bu erkeklere ne olmus boyle ya , burda okudukca sok oluyorum resmen.
Madem bukadar Annelerine duskunler , evlenmesinler ..
Buyusunlerde oyle evlensinler ..

Senin esin o lafi kullaniyorsa asla degismesini bekleme ...

Ya bu deveyi güdeceksin ,ya bu diyardan gideceksin..
Senin durumun tamda bu..Eşinin sözlerinden sadece bu çıkıyor...

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demek istiyor, aynen :KK53: Ama kayınvalidedeki rahatlık da ayrı bi olay. Kadının kendi evi var ama gelininin huzurunu kaçırıyor. Ama yine de diyorum bu konuları halletmek erkeğe düşer. Birini birine tercih değil bu, denge bunun adı.

işte böyle koca oldukça bu kadın tabi evin baş köşesine kurulur konu sahibesine de misafir muamelesi yapar,

hatta hizmetçi

Selam kızlar bu konu daha önceden çok konuşulmuş ancak düzgün bir çözüm önerisi bulunamamış sizlerde yardım istiyorum ben 1 yıllık evliyim kaynanamın evinde oturuyoruz kendi evi ayrı ancak bizim eve yakın çalıştığı için haftanın 2-3 günü bizde kalıyor eşim bütün masraflarını (faturaları market masrafları ...)karşılamasına ve kendisin 2 evi olmasına rağmen yanı paraya ihtiyacı olmamasına rağmen hala çalışıyor üstelik kocasının emekli maaşında kendisi alıyor adam harçlık veriryor hayattaki tek amacı para biriktirmek. Eşime sürekli beni şikayet ediyo herşeye karışıyo laf sokuyo tahammül edemiyorum eşime şikayet ettim o da işine geliyosa burası onun evi dedi çok kırıldım ne yapacağımı bilmiyorum taşınalım burdan o da kiraya verir rahat eder dedim ben kirada oturamam diyor bu aralar işleri kötü gittiği için ev de alamıyoruz ben de çalışıyorum ancak herşeyi benden bekliyorlar yemek, bulaşık, çay.... ne olur yardımcı olun tam manasıyla köşeye sıkıştım eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ama annesine karşı beni bu kadar üzmesine de tahammül edemiyorum kızlar bana akıl verin..

Kendi evinizde cay bulasik siz yapacaksiniz tabii ki orayi pek anlamadim...

Yaptigini yapip esin şikayet ettiğinde sen de "isine gelirse" diyeceksin madem öyle.

eşim normalde bana karşı çok iyi hiç sorunumuz yok birbirimizi çok seviyorum ama konu annesi olduğunda o tatlı adam gidiyor yerine başkası geliyor tanıyamıyorum o sözü kavga sırasında söylüyor normalde idare et bende arada kalıyorum filan diyor ama bazende çok hırçınlaşıyo işte kadın oğlunu da düşünmüyor ya üzüntüde hiper tansiyon çıktı kadın hala ne koprsam derdinde televizyonmu aldırtsam para mı istesem derdinde ben hayatımda daha önce böle bi kadın görmedim

eşim normalde bana karşı çok iyi hiç sorunumuz yok birbirimizi çok seviyorum ama konu annesi olduğunda o tatlı adam gidiyor yerine başkası geliyor tanıyamıyorum o sözü kavga sırasında söylüyor normalde idare et bende arada kalıyorum filan diyor ama bazende çok hırçınlaşıyo işte kadın oğlunu da düşünmüyor ya üzüntüde hiper tansiyon çıktı kadın hala ne koprsam derdinde televizyonmu aldırtsam para mı istesem derdinde ben hayatımda daha önce böle bi kadın görmedim
Eşini seviyor olabilirsin, o da seni seviyordur tabi ki, ama sana idare et diyeceğine annesine kendi evinde kalmasını söyleyebilir. Size ev verdiyse onun isteğine göre yaşayacak değilsiniz. Sen zaten eşine kiraya çıkalım o da burayı kiraya versin demişsin, eşin karşı çıkmış, demek ki eşin de kiracılıktan korkuyor. Her ay kira ödemek koyuyor insana orası doğru. Ama kayınvalidenin kendi evi varsa sizinle beraber yaşaması bana saçmalık geldi.

Ben anlamıyorum böyle konu sahiplerini eşine de toz kondurmuyorlar,

o zaman söylediği laflar da zoruna gitmesin o bir melek nasıl olsa:KK53:
yaşamadan konuşmak ne kadar da kolay geliyor size? o hareketi zoruna gitmiş ki bu konuyu açmış. seven insan bazı şeylere katlanıyor malesef. sevmese zaten bir anda siler atar. sevdiği için acı çekiyor.

yaşamadan konuşmak ne kadar da kolay geliyor size? o hareketi zoruna gitmiş ki bu konuyu açmış. seven insan bazı şeylere katlanıyor malesef. sevmese zaten bir anda siler atar. sevdiği için acı çekiyor.

hiçte kolay falan geldiği yok eşi de suçlu işte bariz ortada eşi iyi bir eş olsa o lafları etmez anasına ezdirmezdi.

yazdıklaarında kendimi gördüm. hatta bir an kendi konumdayım da bunları ben mi yazdım diye bir tereddüt ettim. malesef :(

napacaksın canım
eşini borca sokacaksın
ev alamasanda araba, arsa v.s.
ya da çalıştığını eve vermeyeceksin
ne olduğunu sorduğunda da annene durmadan yardım yaptığına göre
benim çalıştığıma da ihtiyacın yok demektir diyeceksin

Nicin hep sevdiği için birseylere katlanan kadınlar oluyor ki? Erkekler de eslerini seviyorlarsa madem, sevdikleri için aradaki dengeyi kursalar ya biraz...

Back
X