Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
90 beden göğüslerim var çok rahatsız edici bisey büyük göğüsleri küçük göstermenin bir yolu var mi ameliyat dışında.toparlayici sutyen aldım dahada büyük gosterdi
Ama tavsiye istiyorsanız yine de şunu söyleyeyim. Hani sırf dantel sutyenler varya içi boş yani dantel direk dikmisler işte onlar hem çok güzel gösterir hem de oldugundan daha küçük gözükür.
Kilo vermek maalesef ve o bölge icin hareketler yapnak benim de buyuk ama kilo verince makul düzeyde su an siritmiyor Seni cok iyi anliyorum bir de her marka sütyen iyi degil bazilari cidden toparliyor denemeden alma toparlayici diye.
kestirip kurtulacaksın canım.maddi olarak sıra gelmedi bende hiç sevmiyorum ilk fırsatta küçültüp dikleştirmek hayalim.ama kilo verince birde göğüs hareketleri yapınca biraz iriliği gitti.