• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavisli burun yaptiran varmi aramizda?

Woramelone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
37
0
1
merhabalar burnuma bir bucuk ay oldu suan burnum asiri kavisli bu beni cok rahatsiz ediyo resmen burun sirtim yok gibi baya kavisli ucuda okadar kalkik degil ameliyat fotorafimda bukadar kavisli degildi hafif vardi sizce gecer mi bu aglamaktan yatamiyorum bile ameliyat fotoraftan suanki halinden daglar kadar farki var

Arkadaşım 2. Ye amileyat olarak burun kemiğini doldurtmuştu.
Ama şuan bunlara gerek yok, dolgu ile kavis görünümünü azaltabilirsiniz.
Endişelenmeyin.

Ben 3k yaptırdım. Banada kuzenim burun kökün yok zenci burnu gibi duruyor üstü dedi ama hiç umrumda değil ucuyla orantılı olduğu için yandan çok beğeniyorlar. Oturdukça kavis belirginleşecek o yapışık durum gidecek. Bunu çok takmamaya çalış kavisli daha karakteristik duruyor bence

Ben 3k yaptırdım. Banada kuzenim burun kökün yok zenci burnu gibi duruyor üstü dedi ama hiç umrumda değil ucuyla orantılı olduğu için yandan çok beğeniyorlar. Oturdukça kavis belirginleşecek o yapışık durum gidecek. Bunu çok takmamaya çalış kavisli daha karakteristik duruyor bence
Yani kavisi böyle kalmiyo mu daha cok kavislesirse bendede burun sirti diye bisey kalmicak size fotoraflarimi yolasam olur mu özelden

Yani kavisi böyle kalmiyo mu daha cok kavislesirse bendede burun sirti diye bisey kalmicak size fotoraflarimi yolasam olur mu özelden
Aa hayır kavis elirginleşiyor daha çok kaybolmuyor. Şişliklerin tamamı indikçe kemik kendini ortaya çıkarıyor yani burnun kemikli yapısı görünüyor. Olur tabi ki gönderin

Benimde kavisli yaptı doktor. Burun köküm belli ama biraz dah belirginleşsin isterdim 7. Ayımdayım acaba kemik daha da belli olur mu

merhabalar burnuma bir bucuk ay oldu suan burnum asiri kavisli bu beni cok rahatsiz ediyo resmen burun sirtim yok gibi baya kavisli ucuda okadar kalkik degil ameliyat fotorafimda bukadar kavisli degildi hafif vardi sizce gecer mi bu aglamaktan yatamiyorum bile ameliyat fotoraftan suanki halinden daglar kadar farki var
Ne güzel işte bebek gibi, fotoğraf atma imkanın var mı?
Benimde 1. Ayım ben de çok stresliyim , burun deliklerim gözüküyor diye :(

Back