kavga

Kavganın nedeni ve boyutuna bağlı değişebilir.Bir de ablanın değişen vücudu ve duyguları da göz önüne alınıp daha da hassas ya da gereksiz abartı tepki vermiş olması da muhtemelen yüksek..
hamilelikte bende de oluyor sonra cidden ne saçmalamışım diyorum :KK70:
bir de evliliklerde küs kalınması taraftarı değilim ben. konuşularak aşılamayacak şey yok.

onun dışında barıştıktan sonra mektup ,testi ve patik koyup kutuya süpriz yapabilir. Ben eşime öyle yapmıştım adam şoktan ilk 2 dakika tepki verememişti. Hatta videoya çekmiştim kutuyu verince. :KK53: şimdi izleyip izleyip hem gülüyoruz hem de hatıra kaldı bize.

Ablanı da tebrik ederim. Sağ sağlim kucağında görmek nasip olsun evladını.:emir_bebek::nazar::KK200: (bu güzel heyecanları küslükle öldürmesin :KK51:)

kızlar değerli yorumlarınız için tşkler ...ablamla inatlaşmaya girdi eniştem çok basit bir konu yüzünden tartışmışlar eniştemin inadı yüzünden bu haldeler..durumun az çok bildiği halde hiçbir şekilde ablama yaklaşıp adım atmıyor

kızlar değerli yorumlarınız için tşkler ...ablamla inatlaşmaya girdi eniştem çok basit bir konu yüzünden tartışmışlar eniştemin inadı yüzünden bu haldeler..durumun az çok bildiği halde hiçbir şekilde ablama yaklaşıp adım atmıyor
Söylemedimi hala???

X