kavga

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
kardeşim süpriz bi şekilde hamile istiyorlardı zaten ama eşiyle çok büyük kavga ettiler şimdi buruk bi sevinç yaşıyor ne yapacağını bilmiyor şimdi eşiyle paylaşmalı mı kızlar bi yardımcı olun

whatsapp'dan hamilelik testinin sonucunun fotoğrafını atsın sürpriz olur

Kim haklı bilemeyiz ama elbette paylaşmalı :) sürprizde yapabilir tabii ki sonuçta vereceği tepkiyle bu sürprizi güzelleştirecek olanda eşi, batıracak olanda. Güzel bir sürpriz yapsın o ve bu heyecanı geriye dönüp baktığında güzel hatırlasın :) Aa bu arada tebrikler. :)

Paylasmak zorunda.Bir bebek esyasi olur ya da kiyafeti ,ayakkabisi olur esinin gorecegi bir yere koyabilir.

kesinlikle paylaşmalı.yani erkek olsam ve eşimle tartıştık diye bana söylemese çok kızardım herhalde...

ben cocugum olursa bırgun ılk ıs bır bebek patıgı alacagım, yanına da ılk ultrason goruntusunu ekleyecegım ve hedıye paketınde kendısıne takdım edecegım bırde not dusup babacıgım 9 ay sonra kucagında olacagım , o zamana kadar annemı uzme sakın dıyecegım

fikirleriniz çok güzel...mesela yaptığı hatayı hissettirek bu duyguyu nasıl yaşatabilir vicdanen nasıl rahatsız etmesi sağlanabilir

Ben olsam söylemem,hamileyim diye barışması kadar hiç bir şey incitemez beni.
Önce barışalım aramız düzelsin,sonra söylerim

kavgalarının icerigi ve ciddiyetinden bahsetseniz?

duruma göre belki o eve hic geri dönmesin seklinde yorumlar da gelebilir...

fakat ne olursa olsun hamilelik ve dogurmak isteyip istemedigine dair eşi de bilgi sahibi olmalı.

Kavganın sebebi çok önemli, karşı taraf yüzde yüz hatalıysa hatasını nasıl telafi etmeye çalıştığına bağlı söyleyip söylememesi.

okudum okudum birşey anlamadım, neyseki cevaplardan anlayabildim.
eninde sonunda söylicek söylemeyip ne yapmayı düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…