Evlenmeden önce neden atılmadı ben ordayım ?"At hayatım çöpe." denmesinden sonra ne deyip de kavga çıkardınız? Hayır, bu laftan sonra kavga etmekte haksızsınız. Gayet de normal değil. Adam kendisi bile getirip koymamış eve.
Evlenmeden önce neden atılmadı ben ordayım ?
Evlenmeden önce neden atılmadı ben ordayım ?
söyleyeceklerim tam olarak bu"At hayatım çöpe." denmesinden sonra ne deyip de kavga çıkardınız? Hayır, bu laftan sonra kavga etmekte haksızsınız. Gayet de normal değil. Adam kendisi bile getirip koymamış eve.
önemseseydi inanın o paketinden çıkmış sürekli göz önünde dururdu.Biz bayanlar en ufak birşeyden pirelendiğimiz için eski sevgilim değilde arkadaşım demeyi tercih etmiş doğal olarak(ya eski sevgilim deseydi ozamanki kavgayı bi canlandırın gözünüzde :) ) ve önemsiz olduğu içinde at gitsin demiş .birbirinizi kırmanın onemi yok .Mrb arkadaşlar akşam eşimle kavga ettikeşim bana müşterimin hediyesi dediği evde ki bir obje diyeyim( likör takımı) eski sevgili hediyesi çıktı zarflayınca ağzından kaçtı.ben evlenirken eski sevgililerden eser getirmedim bu eve.şöyle bi durum var eşimin ailesi alt katta oturuyo kayınvalidem getirdi eve ilk evlendiğimizde al kızım koy kenara diyip Bende alalade müşteri hediyesi diye koydum kenara.Akşam konu aciga vurunca bende sinirlendim.Eşim gayet sakin olarak at hayatım çöpe dedi.Ben ondan bekledim böyle bi davranışı ben evde ya da değilken o neden yok edilmedi.işin güzel tarafı meydan da olan bişey degil kutuda duran bisey.Ve sonuç kavga kiyamet koptu esim paramparça etti ve çöpe attı kavga etmekte haklımıyım?.barıştık mi evet barıştık.ama kafamda hala deli sorular?müşteri diyip geçiştirilme ya da bunlar gayet normal mi?