kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Evet bu virüs ortamında annesinin izni olmadan götürmeye hakkı yok 12 ye kadar aç mı susuz mu anası düşünecek madem sadece :KK66:
Neyse bu konuda da kadını haksız bulduk ya daha da birsey demiyorum neymiş 12 de kalkmış mış erkekler hoşlanmaz mış bundan yok yauuvv
Yaw he he

sen asla ama asla yerinden kalkip bisey yapmazsin. bahanelerde cok güzel isim yok meslegim yok ailemin durumu ortami yok.

bi akrabam 4 ve 2 yasinda cocuklarini gece yatirip fabrikaya calismaya gitti kapiyi üzerlerine kitleyerek. ha dogru mu degil ama isteyen bir yolunu buluyor. kendine evladina saygisi olan yapiyor yutmuyor bu kadar yok sayilmayi.

ben sana acimiyorum artik hak ettigini yasiyorsun. daha bir kere ciddi bir tepki göstermedin esine. bosarsa o bosar seni ama sen asla.

sizin konularınızda kafamın içinde beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar çalıyor.

Çok merak ettiğim bir husus var ;

bu hadi gel köyümüze geri dönelim türküsü kılıklı herifin ( bu türkü bir insan olsa sizin koca olurdu ) köyü nerde ikinin biri çıkıp çıkıp gidebiliyor yani siz hangi ilde yaşıyorsunuz. Geçen gizlice gitmek için planlar yapıyordu demekki o kadar da yakın değil anlamadım yani.

Bunun için boşanmayi göze alması lazım ama problem de orada zaten. Liona Esposito Liona Esposito gündeminde öyle birşey yok. Bu tarz birşey yaparsa daha kötü olur herşey onun için.
Bunun için boşanmayi göze alması lazım ama problem de orada zaten. Liona Esposito Liona Esposito gündeminde öyle birşey yok. Bu tarz birşey yaparsa daha kötü olur herşey onun için.
Allah korusun ani bir frende bu çocuğa ne olur? Lionanin başına bundan daha kötü ne gelebilir ki :KK43:
Küçük kızım 20 aylık. Arabayla giderken iki kişi zor zapt ediyoruz. Bu herif nasıl götürdü o çocuğu

Hep öyle olmazmi zaten evlenince erkekler bı daha yapışır ailesine ,ailesi daha bı ilgili olur kendilerini aciz gösterirler böyle bı değişik insan oluyorlar o imzayı atinca.ayrica adamda dediğiniz gibi gitmez, bosanalim dese kabul etmez mali mülkü gidecek diye.
Arkadaşımın eşi evlenmeden önce senede 1 kere gidermiş ailesine. Hatta arkadaşım aaa ne güzel aileci değil demişti. Adam evlendikten sonra ailesi ile yapışık yaşamaya başladı. Arkadaşımda boşandı. Şimdi diyor: duyuyorum hiç gitmiyormuş ailesine. İşlerini bana gördürecekler gitmem diyormuş. Mal bu millet ya mal

Allah korusun ani bir frende bu çocuğa ne olur? Lionanin başına bundan daha kötü ne gelebilir ki :KK43:
Küçük kızım 20 aylık. Arabayla giderken iki kişi zor zapt ediyoruz. Bu herif nasıl götürdü o çocuğu
Aynı şeyi düşündüm, oğlum da iki yaşında, dün 2 saatlik yolda kırk takla attırdı bize. O çocuk nasıl gitmiş, nerede oturmuş arabada? Bir insan ancak bu kadar şuursuz olabilir herhalde.

Polisi arayıp plakayı verip şikayet edecektin.Bebek koltuğu olmadığı için bir ceza yiyecekti.Allah bilir maskede yoktur birde onun için ceza yiyecekti mis gibi ohhh.Böyle bilinçsiz insanlar yüzünden yayılıyor bu virüs.Böylelerini allah bildiği gibi yapsın.
Kendi cebine zarar zaten arabayı kredi ile almışlar

Ben bile foruma çok sık girmediğim halde sizi ve konularınızı hatırlıyorum.

Eşinizin o arabayı alırken zaten sizi gezdirmek için değil, kendi keyfi için almasını tahmin etmemeniz çok ilginç.
Hadi seviyorsunuz eşinizi kandınız, kandırdı diyelim.

Peki 2 yaşındaki çocuğu böylesine düşüncesizce bu salgın zamanında alıp götürüp getirdiğinde yaptığı umursamaz açıklamaya '' baba oğul gezemez miyiz '' gibi düşünceye nasıl sadece küserim diyerek tepki verebilirsiniz. Ben bunu anlayamam kusura bakmayın.

Bir de hatırladığım kadarı ile eşiniz yakın bir zamana kadar işsizdi ve zaten aileniz yardımda bulunuyordu size.
Çocuğumun imkanlarını düşünüyorum diyorsunuz ama aileniz sayesinde zaten bir kısım imkanlar sağlanmıştı eşiniz işe girene kadar. Çokta zorlanacağınızı düşünmüyorum ailenizin yanında.

Hayat sizin, tercih sizin elbette ama lütfen boşanmayacaksanız bile çocuğunuzu böyle düşüncesiz bir babayla beraber başı boş göndermeyin. En azından büyüyene kadar yapın bunu. Allah korusun dün yolda bir kaza olsaydı, emin olun en çok siz yanardınız.

Ne desem gerçekten bilemedim. Eşin hem terbiyesiz hem saygısız hemde -özür dilerim ama- aptal. 2 yaşındaki çocuğu pandemide köye götürüyor, zaten çocuk koltuğu da yok. Konularına gerçekten çok üzülüyorum, bu adam seni hak etmiyor.

Arkadaşımın eşi evlenmeden önce senede 1 kere gidermiş ailesine. Hatta arkadaşım aaa ne güzel aileci değil demişti. Adam evlendikten sonra ailesi ile yapışık yaşamaya başladı. Arkadaşımda boşandı. Şimdi diyor: duyuyorum hiç gitmiyormuş ailesine. İşlerini bana gördürecekler gitmem diyormuş. Mal bu millet ya mal
Arkadaşi örnek vermeme gerek yok benim için,örnek olarak aynı şekil benim eşim ve kizkardesimin eşi var ,eşim iki hafta üç haftada anca arardı hal hatır sorardı senede iki kere anca bayramlarda ziyaret ederdi ailesini ,şimdi ben ailesiyle küsüm diye yapışık ikiz gibi ailesiyle inadima yapiyo ,kizkardesimin eşi sevgiliyken gezermis tozarmis istediği gibi arkadaşında kalirmis ailesi hiç merak etmezmis ,evlendiler eniştenin yakasını birakmiyo ailesi annesi sürekli kalbim tekledi deyip acindiriyomus kendine babası daha genç ama neymiş güneşten rahatsız oluyormuş diye şoför niyetine kullaniyo adamı ,valla erkekler evlenince aşırı degisiyorlar, keşke bu tipler hiç evlenmese yakmasalar kızların başlarını ömür torpuleri.

sen asla ama asla yerinden kalkip bisey yapmazsin. bahanelerde cok güzel isim yok meslegim yok ailemin durumu ortami yok.

bi akrabam 4 ve 2 yasinda cocuklarini gece yatirip fabrikaya calismaya gitti kapiyi üzerlerine kitleyerek. ha dogru mu degil ama isteyen bir yolunu buluyor. kendine evladina saygisi olan yapiyor yutmuyor bu kadar yok sayilmayi.

ben sana acimiyorum artik hak ettigini yasiyorsun. daha bir kere ciddi bir tepki göstermedin esine. bosarsa o bosar seni ama sen asla.
Akrabanızın yaptığı çok mu matah? Konu sahibinin eşinden ne farkı var? Örnek verilecekse verilecek örnek bu olmamalı

Bu adam bayram da yasak vardı gidemedi ya sırf rahat gitmek için aldı arabayı.. meslek iş yok diyorsun da altınlarını bu adama vereceğine o altınlarla annenin evinde iş bulana kadar geçinebilirdin.. açardın davanı iş bulunca da ister ayrı eve çıkardın.. bu her iş bulanın mesleği mı var sanki.. temizliğe gidersin(bazı kadinlar temizliğe gidince meslek sahibi olanlardan daha çok kazanabilip.. yeter ki gittiğin yer işini beğensin seni eşine dostuna tavsiye etsin), bi tekstile ayakçı olarak başlarsın asgari ücret+sigorta zamanla makineci olursun.. illa üniversite okumakla olmuyor meslek.. ne üni mezunları boşta garsonluk inşaat işi vb yapıyor.. Kendini geliştirerek de meslek sahibi olabilirsin.. misal.. ama sen boşanmak istemiyorsun sebebi ne bilemicem yada istiyorsun ama bilmiyorum artık

Vallahi anlamıyorum. Hadi diyelim evlendikten sonra bir mucize oldu ailenin değerini anladı. E o zaman boşanınca neden eski haline dönüyor.Bilen varsa ne olur yazsın.

Son düzenleme:
X