kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Oooof yine senin kocanın efsane hareketleri ve ne yine senin haklılığın.:sinirli:
Ne diyim ki canım haklısın ama kavga etsen senin de huzurun bozulacak gerek yok kavgaya ama tavrını koy. Bu arada konuyu acalı baya olmus son durum ne ?
Bu erkekler neden bu kadar yarim akilli hayret ediyorum gercekten neyin siniri bu sabah 5 de yatan kişi 12 de kalkar ki zaten pazar günü ancak o saatte kahvalti ediliyor dedigin gibi neyin inadi intikamı bu cok pis sinir oldum el kadar cocugu virüsün ortasına götürmesine ayrı sinir oldum

saat 7 gibi geldiler. hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı bi de dalga geçer gibi bana lahmacun dondurma falan getirmiş diyor ki sen şimdi kızdın diye yemek yapmamışsındır sana yaptırdım diyor. daha da çıldırdım ağzıma gelen her lafı saydım yolu yarılayınca pişman oldum ama dönemedim dedi sadece cevap olarak. şimdi de konuşmuyorum. uzunca bi süre de konuşmıycam. her akşam o geldikten sonra oğlumla ilgilenmeyi bırakıcam o yatana kadar. madem alıp götürecek kadar bakabiliyormuş evde de baksın o zaman.

bi de bana nispet yapar gibi çok eğlendi hiç aklına gelmedin diyor

evet saat 7 gibi geldiler. hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı bi de dalga geçer gibi bana lahmacun dondurma falan getirmiş diyor ki sen şimdi kızdın diye yemek yapmamışsındır sana yaptırdım diyor. daha da çıldırdım ağzıma gelen her lafı saydım yolu yarılayınca pişman oldum ama dönemedim dedi sadece cevap olarak. şimdi de konuşmuyorum. uzunca bi süre de konuşmıycam. her akşam o geldikten sonra oğlumla ilgilenmeyi bırakıcam o yatana kadar. madem alıp götürecek kadar bakabiliyormuş evde de baksın o zaman.

Ayy🤣🤣🤣 iste erkekler herseyi boyle 1 saat icinde unutuyor. O kendince kötü bisey yapmadi işte. Çocuğu gezdirdi. Ailesini gördü. Sana yemek getirdi. Birde pismanligini dile getirdi .

çocuğu vermedim aslında gel oğlum ekmek alıp gelelim dedi. ben de giydirdim gönderdim. sonra biz akşama kadar gelmiycez dedi kapıda. blöf sandım nereyi gezdirecek akşama kadar napabilir dedim. hem de daha biraz önce ekmek alıcaz dediği için önemsemedim. arabanın anahtarını aldığını görsem şüphelenir göndermezdim, çünkü büfe karşıda arabayla gidilecek bi yer değil.
Kandirmis iste.Aman yollama bir daha valla esim bir kez kv ile emri vaki cocuklarimi aldi göturdu baska sebeplerde vardi zaten yuzune guldum götür bakalim dedim.Ertesi sabah ciktim evden 3 ay hasret kaldi cocuklarina

Ben aldattı diye boşadım kocamı. Çocuğumu alıp kemer takıp o arabaya oturtan, sofrada uzun oturdum diye beni azarlayan kayınbabaya ağzını açmayıp bir de kendi azar çeken adamı havada karada boşardım. 2 yaşındaki çocuğu kemerle oturtmak en büyük facia. Bir kaza anında kemer boynunu kesebilir. Kaburgalarına zarar verebilir. Köyünü evladından çok seven adamı hala affediyorsa üzgünüm ama evet aynen böyle konular okuyacağız. Zaten aile konusunda sabıkalı bir adama altın vermek niye onu da anlamadım. Keşke bu kadar ezdirmeseydi kendini
Aaaa köydekilere oğlunu göstere göstere bakın onu da getirdim diyecek. Böylece eşini bastırdığını ilan edecek. Onlar mutlu olacak
. Çocuk arada kaynayıp gidecek. Ya bir laza olsaydı. Adam ilk defa araba almış sanırım. Tecrübesiz vs ise Allah korusun her şey olabilirdi. Ama konu Sahibi fazla iyi niyetli. Burnunu sürtse de affeder ve 1 ay sonra yine canı yanar. Malzeme belli
Liona'yı üzmek de istemem ama yazdıklarınıza katılıyorum, adam heves etti eşiyle oğlunu haftasonu gezdirecek sanan arkadaşlarımız var ama ben hiç de öyle düşünmüyorum, haftasonu için 12 geç bir saat değil, şehir dışına çıkmayacaksanız, hele de böyle salgın zamanı bir yerlerde oturmayacaksanız, insanların olmadığı yerlerde arabayla turlamak için öğleden sonra 3 gibi çıksanız bir kaybınız olmuyor, sonuçta altınızda arabanız var 5 saat gezseniz akşam 8-9 gibi eve gelseniz ne olacak? Peşinizden atlı kovalamıyor, ki ortada 2 yaşında bir çocuk var, onun anne sütü alması ara öğünü bezi vs derken zaten adam hayatta 5 saat gezdirmeyecekti, şurası falan yer, burası bilmem şu ormanı, hadi çıktık köye gidelim araba yol yapsın derken hoop köydesiniz, ben de Mune'ysem adamın kafasındaki plan köydü zaten.

Çocuk konusunda da katılıyorum, 2 yaşında çocuk bu, Allah göstermesin neler duyuyoruz küçücük çocukların emniyet kemeriyle, hava yastığıyla ağır bir şekilde yaralandıklarına dair, çocuklar için oto koltuğu arabaya aksesuar olsun diye zorunlu yapılmadı.

Mal mülk sahibi olmak için eşlerin birbirine destek olmasını destekliyorum ama ben de böyle bir adama kuruşumu bile vermezdim şahsen:KK43:
Arabayla köy maceraları devam edecek ne yazık ki, adam buldu yolunu, eşi gelmiyorsa bir çıngar sonra al oğlanı git köye.

Ayy🤣🤣🤣 iste erkekler herseyi boyle 1 saat icinde unutuyor. O kendince kötü bisey yapmadi işte. Çocuğu gezdirdi. Ailesini gördü. Sana yemek getirdi. Birde pismanligini dile getirdi .
bana pişkin pişkin diyor ki baba oğul bi kaç saat gezdik ne var diyor başka yerde gezsek bu kadar tepki koymazsın köye gittik diye böyle yapıyosun diyor.

bana pişkin pişkin diyor ki baba oğul bi kaç saat gezdik ne var diyor başka yerde gezsek bu kadar tepki koymazsın köye gittik diye böyle yapıyosun diyor.
Ay benim Esim de böyle bir halt etseydi aynı boyle konuşurdu. Seni cok iyi anlıyorum aslinda hatasını cok iyi biliyor ama bir yandan seni rahatlatıp gönlünü kazanmaya çalışıyor. Demis ya eğlendi aklina gelmedin. Ona güldüm inan ki🤣🤣 cocuk yani bu hoşuna gitmistir arabayla gezmek bağ bahçe köy ortamı. Bir de esin biliyor senin haz etmediğini ailesinden ondan öyle konusuyor halbuki ne alaka sanki yaptğı cok doğru vicdan rahatlatmaya çalışıyor

Liona'yı üzmek de istemem ama yazdıklarınıza katılıyorum, adam heves etti eşiyle oğlunu haftasonu gezdirecek sanan arkadaşlarımız var ama ben hiç de öyle düşünmüyorum, haftasonu için 12 geç bir saat değil, şehir dışına çıkmayacaksanız, hele de böyle salgın zamanı bir yerlerde oturmayacaksanız, insanların olmadığı yerlerde arabayla turlamak için öğleden sonra 3 gibi çıksanız bir kaybınız olmuyor, sonuçta altınızda arabanız var 5 saat gezseniz akşam 8-9 gibi eve gelseniz ne olacak? Peşinizden atlı kovalamıyor, ki ortada 2 yaşında bir çocuk var, onun anne sütü alması ara öğünü bezi vs derken zaten adam hayatta 5 saat gezdirmeyecekti, şurası galan yer, burası bilmem şu ormanı, hadi çıktık köye gidelim araba yol yapsın derken hoop köydesiniz, ben de Mune'ysem adamın kafasındaki plan köydü zaten.

Çocuk konusunda da katılıyorum, 2 yaşında çocuk bu, Allah göstermesin neler duyuyoruz küçücük çocukların emniyet kemeriyle, hava yastığıyla ağır bir şekilde yaralandıklarına dair, çocuklar için oto koltuğu arabaya aksesuar olsun diye zorunlu yapılmadı.

Mal mülk sahibi olmak için eşlerin birbirine destek olmasını destekliyorum ama ben de böyle bir adama kuruşumu bile vermezdim şahsen:KK43:
Arabayla köy maceraları devam edecek ne yazık ki, adam buldu yolunu, eşi gelmiyorsa bir çıngar sonra al oğlanı git köye.
söylediklerinizde haklısınız bence de kafasındaki plan köydü ve 12 de kalkmak bu kadar aşırı tepki verilecek bişey değildi. ama şunu kendisine de söyledim, arabası oldu diye her kafasına estiğinde, her kavga ettiğimizde veya kavga edecek bahaneler ürettiğinde bu şekilde çıkıp gidemez. oğlumu zaten götüremez ama kendi de gidemez. ben oğlumu yine göndermezdim ekmek almaya karşı büfeye gidiyorlar sandım, arabanın anahtarını aldığını görmedim.
görsem yine yapamayacaktı bu hareketi. kendisi de pişman olduğunu söyledi ama yine de uzunca bi süre bu evde eski lionayı göremeyecek

yok artık 2 yaşında emzikli bebek koltuksuz arabayla annesinden kaçırılıp 7 saat virüslü mü veremli mi belli olmayan yerde alıkonuluyor...konu sahibi çocuğa bir şey olursa sorumlusu siz olursunuz...baba cahil olabilir, hasta olabilir, şuursuz olabilir, zeka özürlü bile olabilir belli ki ama siz annesiniz, koruyamiyorsaniz sorumlu olursunuz. sizin onurunuzu kırmasını geçtim, onurunuzu kirdı diye boşanmıyorsanız sırf çocugunuzun sağlığı için boşanın, babanizın salonunda koltukta uyuyun ama çocugunuzun canını bu adamın insafına bırakmayın ...bunları da okutun o özürlüye

bisey dicem sok olmayin ama babalar da cocuklarini besleyebiliyor

harika bi cevap, bunu bekledim ama sadece siz söylediniz. Bu durumda cocuklarını besleyebilen babalar, onları alıp dışarı da çıkarabilirler. Ben tepkilerden babaların böyle bir hakkı yok sanmıştım. Teşekkürler.

yok artık 2 yaşında emzikli bebek koltuksuz arabayla annesinden kaçırılıp 7 saat virüslü mü veremli mi belli olmayan yerde alıkonuluyor...konu sahibi çocuğa bir şey olursa sorumlusu siz olursunuz...baba cahil olabilir, hasta olabilir, şuursuz olabilir, zeka özürlü bile olabilir belli ki ama siz annesiniz, koruyamiyorsaniz sorumlu olursunuz. sizin onurunuzu kırmasını geçtim, onurunuzu kirdı diye boşanmıyorsanız sırf çocugunuzun sağlığı için boşanın, babanizın salonunda koltukta uyuyun ama çocugunuzun canını bu adamın insafına bırakmayın ...bunları da okutun o özürlüye
Liona yı burda tanıyoruz az çok. Eşinin ailesini de maalesef. Beynime yer etmiş o rezil insnalar. Balkon yıka diye kavga falan çıkardıklarını hatırlıyorum mesela. Ama yukarda da yazmış, işim yok, mesleğim yok, annemleirn evinde oda bile yok. Burda oğlumun oyun odası bile var. Çok şeyden mahrum kalırsa üzülürüm, zaten düşünüyorum ilerisini, böyle olmayacağını demiş. Kendisi de haklı. Keşke bu adamlar gerçekten adam gibi adam olsa da böyle anneler üzülmese, böyle kadınlar ağlamasa. Nefret ediyorum bencil, merhametsiz, fikirsiz erkeklerden

harika bi cevap, bunu bekledim ama sadece siz söylediniz. Bu durumda cocuklarını besleyebilen babalar, onları alıp dışarı da çıkarabilirler. Ben tepkilerden babaların böyle bir hakkı yok sanmıştım. Teşekkürler.
aynen cocugun temel ihtiyacini karsilamakla diger ebeveynin onayi olmaksizin oto koltugu bile olmadan tehlikeli bi yolculuga cikarmak kesinlikle ayni sey.

erkek savunuculugu yapicam diye yirttiniz kendinizi ya. salin bi.

Ne salak ne kişiliksiz herif bu ya. Istedigini soyleyemeyip kıt aklıyla çevirdiği numaralara bak. Orda demiolar mi annesi nerde diye millete rezil oluosunuz bi de resmen sizi evde bırakıp gitmek ne demek bir geldi iki geldi yalnız üçüncüde yine yalniz cocugu alip gitmis. Çocuğu alır yurtdisina kaçardım cidden. Pis saygısız adi yalancı. Ben buna aldatmaktan falan daha cok sinir olurum haa. İnsanı salak yerine koyuyo beyinsiz. Napsan düzelmez bu adam içi pis çünkü. Sen fazla iyisin bu adama.

İnanın çok üzüldüm . Bütün gece evin işi bitsin , yarın rahat olayım gezmeye giderken diye didinmişsiniz , gördüğünüz muameleye bak . Konularınızı az çok hatırlıyorum ve eşinize gıcığım . Sabah 6 da yatıp 12 de iyi bile kalkmışsınız . O kadar geç yatsam akşamüstüne kadar kimse kaldıramazdı beni . Eşinizin pandemi döneminde zırt pırt köye gidip 2 yaşındaki çocuğuda sürüklemesine diyecek sözüm bile yok . Çocuk oto koltuğunuz bile yokmuş henüz 🤬

patlamak değil de, benim aklımda boşanmak hep var. ama bi mesleğim yok bi işim yok tecrübem yok tamam ailemde kalırım sokakta kalmam ama bu çocuğum için çok düşük standartlarda yaşamak olur. ailemin evinde kalsam ne benim ne çocuğumun kendimize ait alanlarımız olmayacak salonda uyuyacağız başka oda yok çünkü. maddi durumları ancak kendilerine zor yetiyor. ona da yetmek denirse.
ben eğer boşanacaksam çocuğumu şimdiki standartlarından, oyun odasından yemesinden içmesinden mahrum etmeden boşanmam lazım. nafaka neye yeter ki cep harçlığı gibi bişey. üniversiteyi bıraktığıma çok pişmanım zaten bu yüzden. aklımda hep planlar yapmaya çalışıyorum geleceğimi maddi açıdan nasıl garanti altına alırım diye. aklıma gelen tek şey düz memurluk oluyor. lise mezunu sayıldığım için. ona da çocukla ev işiyle hakkıyla hazırlanamıyorum. daha 6 ay var ama.
çünkü sonradan çok zorlanıp çocuğuma yetemeyip eski hayatını ona veremeyip pişman olmakta var.
sizin bu düşüncelerinizden eşinizin haberi var o zaman ya da tahmin ediyor. Bana mahkum benden ayrılamaz tavrı sergilemesinin nedeni belli oldu. İnşallah kısa sürede toparlanır ve sizin için ne iyi olacaksa onu hayata geçirirsiniz

İşin komik yanı yanlış hatırlamıyorsam bu adam evlenmeden önce ailesi ile çok görüşmüyormuş. Evlenince ailesi adama, adam ailesine yapışmış resmen. Boşansa gitmez adam
Hep öyle olmazmi zaten evlenince erkekler bı daha yapışır ailesine ,ailesi daha bı ilgili olur kendilerini aciz gösterirler böyle bı değişik insan oluyorlar o imzayı atinca.ayrica adamda dediğiniz gibi gitmez, bosanalim dese kabul etmez mali mülkü gidecek diye.

Evet bu virüs ortamında annesinin izni olmadan götürmeye hakkı yok 12 ye kadar aç mı susuz mu anası düşünecek madem sadece :KK66:
Neyse bu konuda da kadını haksız bulduk ya daha da birsey demiyorum neymiş 12 de kalkmış mış erkekler hoşlanmaz mış bundan yok yauuvv

X