kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Maalesef bende sizin gibi düşünüyorum, Liona o kadar cefakar ve iyi niyetli bir kız ki çocuğu için susar sineye çeker, keşke adam azıcık düzelse de evlilikleri toparlansa ama bence boşanacağım deyip davayı açan, eşlik yapamadığını, ailesini istemediğini söyleyip zeytinyağı gibi üste çıkan da eşi olur, bundan sonraki süreçte böyle bir konu okursam asla şaşırmam.
Adam Liona'nın ayrılamayacağını düşünüyor ve saygı duymuyor. Bir gün Liona patladığı zaman elinde ne eşi kalacak ne çocuğu. O zaman arabasıyla istediği kadar köyüne gider gelir

Çocuğun suçu ne peki burda. Küçücük çocuğu annesine söylemeden hele korona riski varken artı arabada bebek koltuğu olmadan alıp gitmek ne demek bundada eşi haklı mı.
O annesiyse bu da babası. Burada bir ebeveynin dikkatsizliğini tartışıyorsak eğer evet böyle bir dönemde yapmasaydı çok daha iyi olurdu. Ama ben bugün bile dışarda ebeveyniyle çok cocuk gördüm. Yani ozaman bu konuyu covid sağlık bilmem ne köşesine taşımamız lazım

Bence ilk hata sizde. Bir plan yapılmışsa uyumak ne demek 12ye kdr. Ev işi kaçıo mu? Ben olsam eşinizle aynı şeyi yapardım. Bi haftasonumuz var yani zaten haftaiçi köpek gibi çalışıyoruz. Adam bi de heves etmiş köyüne arabayla gitmek için. Gerçi niye sizi uyandırmadıysa
Küçücük çocuğu koltuğa oturtup kemer takardınız yani. O kemerin boynunu kesme riski varken birde. Bu erkeklerin nerden cesaret aldığı belli oluyor

O annesiyse bu da babası. Burada bir ebeveynin dikkatsizliğini tartışıyorsak eğer evet böyle bir dönemde yapmasaydı çok daha iyi olurdu. Ama ben bugün bile dışarda ebeveyniyle çok cocuk gördüm. Yani ozaman bu konuyu covid sağlık bilmem ne köşesine taşımamız lazım
O annesiye bu da babası aynen çocuğunun sağlığını hiçe sayan baba 👍🏻

Bence ilk hata sizde. Bir plan yapılmışsa uyumak ne demek 12ye kdr. Ev işi kaçıo mu? Ben olsam eşinizle aynı şeyi yapardım. Bi haftasonumuz var yani zaten haftaiçi köpek gibi çalışıyoruz. Adam bi de heves etmiş köyüne arabayla gitmek için. Gerçi niye sizi uyandırmadıysa
Önceki konuları bilseydiniz bunu yazmazdınız bile. Tek bir konuya bakınca böyle düşünmek normal gelebilir ama normal değil bu adam

Önceki konuları bilseydiniz bunu yazmazdınız bile. Tek bir konuya bakınca böyle düşünmek normal gelebilir ama normal değil bu adam

tabiki bilemem,zaten haklı haksızla ilgili kesin sonuca varmak da benim haddim değil, burada konuları okuyorum benim başıma gelse ne düşünürüm şeklinde yorum yapıyorum. Kimseyi üzmek kırmak değil niyetim

şimdi çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum. Bu cocuk öğlen 12 ye kdr hiç acıkmadı mı susamadı mı?
Siz acaba konu sahibinin eşi olabilir misiniz? :KK70: Üyelik açıp kendinizi aklamaya çalışıyor gibisiniz :KK70: kadıncağızın uykusu battı size ama eşinin korona zamanı bebeği alıp gitmesine nolmuş canım adam köyünü görmek istemiş diyosunuz başka zaman mı yok köye gidecek.

şimdi çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum. Bu cocuk öğlen 12 ye kdr hiç acıkmadı mı susamadı mı?
2 yaşındaki çocuk acıkınca annesine kendisini ifade edebilir. Ağrıyan yeri varsa söyleyebilir. Demek ki acıkmamış. Bakalım babası gittiği yerde doyuracak mı? Eş ailesi torununa ayılıp bayılmıyor. Çocuğun sofrada uzun oturması bile kavga konusu oluyor o köyde. Onların en son derdi o çocuğun boğazı olur. Anneyi suçlayacaksanız önce babanın eksiklerini konuşmak lazım. 2 yaş ve kemer takmak gibi

Siz acaba konu sahibinin eşi olabilir misiniz? :KK70: Üyelik açıp kendinizi aklamaya çalışıyor gibisiniz :KK70: kadıncağızın uykusu battı size ama eşinin korona zamanı bebeği alıp gitmesine nolmuş canım adam köyünü görmek istemiş diyosunuz başka zaman mı yok köye gidecek.

evet çok da ileri görüşlüyümdür, seneler önceden üyelik açtım hanımefendi:)

tabiki bilemem,zaten haklı haksızla ilgili kesin sonuca varmak da benim haddim değil, burada konuları okuyorum benim başıma gelse ne düşünürüm şeklinde yorum yapıyorum. Kimseyi üzmek kırmak değil niyetim
Kırmak istemiyor iseniz yorumlarda önceki yaşadıkları yazıyor. Kadını suçlamadan önce ne yaşadığını bilmeniz lazım. Biz burada çoğumuz Liona yı biliyoruz. Liona'nın anneliği sorgulanacak son kişilerden biridir.

2 yaşındaki çocuk acıkınca annesine kendisini ifade edebilir. Ağrıyan yeri varsa söyleyebilir. Demek ki acıkmamış. Bakalım babası gittiği yerde doyuracak mı? Eş ailesi torununa ayılıp bayılmıyor. Çocuğun sofrada uzun oturması bile kavga konusu oluyor o köyde. Onların en son derdi o çocuğun boğazı olur. Anneyi suçlayacaksanız önce babanın eksiklerini konuşmak lazım. 2 yaş ve kemer takmak gibi
Olan olayı yorumladım. Bu arada 2 yaşındaki cocugun da 12 ye kadar acıkmadığını hayatımda ilk defa duyuyorum. Öğrenmek güzel şey

Olan olayı yorumladım. Bu arada 2 yaşındaki cocugun da 12 ye kadar acıkmadığını hayatımda ilk defa duyuyorum. Öğrenmek güzel şey
Acıkmaz, acıkır inat eder yemez. Yemeği yere atar, siz gidince yer. Çocuk bu. Ortada 2 yaşında ve annesiz akşama kadar dışarda kalacak bir çocuk var. Babası bez bile almamış yanına.bakalım ne halde gelecek akşam Eve. Adamın derdi çocuk değil çünkü. Köye gidem, ağnanam... tam da böyle bir adam

oğlum da ben de 12 gibiydi uyandık.

Konuya yazmış zaten çocuğun da geç uyandığını.

Ayrıca 2 yaşındaki çocuğu çocuk koltuğu olmayan arabada köye götüren adam kendi evinin içinde de kendi çocuğunu besleyebilir. Annenin uyanmasını beklemesi gerekmiyor.

Acıkmaz, acıkır inat eder yemez. Yemeği yere atar, siz gidince yer. Çocuk bu. Ortada 2 yaşında ve annesiz akşama kadar dışarda kalacak bir çocuk var. Babası bez bile almamış yanına.bakalım ne halde gelecek akşam Eve. Adamın derdi çocuk değil çünkü. Köye gidem, ağnanam... tam da böyle bir adam
İnsan olan eşiyle çocuğuyla güzel birgün geçirmeye heves eder.
Arabayı yeni almışsınız bir heves gezip dolaşın ama yok illa o köye gidilecek.
Ayrıca 2 yaşında çocuk koltuğuna oturmadan sadece babasıyla nasıl yaptı o çocuk yolculuğu, kendi defolup gitseymiş nereyee gidecekse çocuğa eziyet etmiş resmen.

Ayrıca 2 yaşında çocuk koltuğuna oturmadan sadece babasıyla nasıl yaptı o çocuk yolculuğu, kendi defolup gitseymiş nereyee gidecekse çocuğa eziyet etmiş resmen.
Bilerek kavga çıkarmış bence. Çocuğu da dedesi ile nenesi görmek istiyor diye götürmüştür. 🤬🤬🤬

tabi ki ortalığı ertesi akşam geziden dönene kadar öyle dağınık bırakmalı ve sonra eşinden "dağınık kadın" damgası yemeliydi.
köye gidip sarmaş dolaş eşinin ailesiyle oturmalıydı.
zaten her gün vukuat çıkaran eşi artık sussun diye uykusundan fedakarlık etmeliydi.
pazar günü insanlar 1de 2de kahvaltı gidiyor, uyumak için. siz sanırım her pazar 7de işe gider gibi uyananlardansınız.

Aaaa köydekilere oğlunu göstere göstere bakın onu da getirdim diyecek. Böylece eşini bastırdığını ilan edecek. Onlar mutlu olacak
. Çocuk arada kaynayıp gidecek. Ya bir laza olsaydı. Adam ilk defa araba almış sanırım. Tecrübesiz vs ise Allah korusun her şey olabilirdi. Ama konu Sahibi fazla iyi niyetli. Burnunu sürtse de affeder ve 1 ay sonra yine canı yanar. Malzeme belli

X