kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Ben sizi çok iyi anlıyorum araç hastası ben eşimin ve ailesi yüzünden araçtan soğudum ama tekrar araç aldirmak zorunda kaldım benim çocuklar memlekete giderken ,otobüs dolmuşla biryere giderken rezil ederler beni,sırf çocuklar için aldırdım sizde büyük ihtimal çocuğu düşündünüz olan olmuş bundan sonra şartları sunun çocuguda birdaha gitmesine izin vermeyin yaşı çok küçük birde salgın dönemi baba anne kadar dikkat etmez çocuğa ,araç koltuguda yokmuş acil alın onu

Ellerinle yakmisin kendini gülüm ya bende sırf istediği yere gidemesin diye almıyorum vala benim eşim de istiyor dedim ölsen altinlarimi bozdurup sana vermem bide onun istediği yere gidemesin diye almak aklımın ucundan bile geçmez

Hava atmaya mı meraklı acaba köye gidip duruyo yeni arabasıyla? Yalandan kavga çıkarması ve ekmek almaya diye çocuğu alıp gitmesi çok sinir bozucu. Bence kavga edip kendini yıpratma. Yemek verme, işini görme, çocuğu sevdiği zaman banyo yaptırcam uyutucam vs de al elinden. Biraz burnu sürtsün.

Biz ne desek boş o düzelmeyecek sen boşanmayacaksın böyle çekmeye devam surat assan ne asmasan ne
Aynen öyle, sanki adamın çok da umrunda. Adam çözmüş konu sahibinin ne kadar pasif ve tepkisiz olduğunu. Bir şekilde ikna edip istediği gibi at koşturuyor.

Biz ne desek boş o düzelmeyecek sen boşanmayacaksın böyle çekmeye devam surat assan ne asmasan ne
Kesinlikle en sinir bozucu olanıda bu. Bi de düzelir bi gün sanıyorlar ya böylelerini. ne düzelmesi daha karakteri oturmamış adamın olgunlaşmamış. böyle babalığı beceremeyecek adamları baba yapmak hata.

Siz kaynı ısrarla sınava hazırlanmak için sizde kalmaya çalışan ünyesiniz dimi?
Ailesi arabayı gel de görelim demiştir belki ısrarla. Günahları boyunlarına

İnşallah çocuğa bir şey bulaşmamıştır. Maalesef bir kesim hala işin ciddiyetinde değil. Bunlardan birisi de bizim sülale, ciddi anlamda memlekete geldiğimden beri sürekli çocuğu özledik diye başımın etini yiyorlar görmeye gelmek istiyorlar. Reddettiğim için küsüp darılıyorlar, şu an sülalede 4-5 kişide korona çıkınca sesleri kesildi. Eşinin ailesi de eşin de aynı derecede düşüncesiz, bilinçsiz. Ve üzgünüm bu sonradan kazanılan bir şey değil. Bu kafa yapısını eğitim filan da değiştirmiyor. Geri geldiklerinde bağırıp çağırsan da ne olmuş bir şey olmaz sen anasıysan ben de babasıyım senin kadar ben de düşünüyorum filan der. Bir süre tepkisizce kal konuşma daha iyi.

çok üzüldüm gerçekten. çok anlamsız çıkmış bir tartışma.
bende bir yere gezmeye gidilecekse erken gitmeyi tercih ederim genelde ama bunu önceden konuşurum.
bir de benim sebebim şu, diyabetim var ve belli saatlerde ilaç yapıp yemek yemem lazım. yemek olayını doğru organize etmek için bazen saat belirlemem gerekiyor.
ama bunu tatlı dille anlatırım.
eşiniz kaba gerçekten ve saygısız.
sonuçta yorulmuşsunuz, ev işi yapmışsınız.
size yardım etseydi, akşam işiniz erken biterdi siz de daha erken uyanabilirdiniz.
bence pasif agresif olmayın, net şekilde düşüncelerini anlatın. kavga etmeden.
kavga çıkarırsanız bu mantalite ile daha saçma şeyler yapabilir eşiniz.

Önceki Konularına yazdım buna da yazıyorum. Öyle ya da böyle bu adamla boşanacaksın. Sofrada uzun uzun oturdun diye azar yediğin adam bu. Yaptıklarına şaşırmıyorum hiç

Önceki Konularına yazdım buna da yazıyorum. Öyle ya da böyle bu adamla boşanacaksın. Sofrada uzun uzun oturdun diye azar yediğin adam bu. Yaptıklarına şaşırmıyorum hiç
Maalesef bende sizin gibi düşünüyorum, Liona o kadar cefakar ve iyi niyetli bir kız ki çocuğu için susar sineye çeker, keşke adam azıcık düzelse de evlilikleri toparlansa ama bence boşanacağım deyip davayı açan, eşlik yapamadığını, ailesini istemediğini söyleyip zeytinyağı gibi üste çıkan da eşi olur, bundan sonraki süreçte böyle bir konu okursam asla şaşırmam.

Çocuğun suçu ne peki burda. Küçücük çocuğu annesine söylemeden hele korona riski varken artı arabada bebek koltuğu olmadan alıp gitmek ne demek bundada eşi haklı mı.

Ben aldattı diye boşadım kocamı. Çocuğumu alıp kemer takıp o arabaya oturtan, sofrada uzun oturdum diye beni azarlayan kayınbabaya ağzını açmayıp bir de kendi azar çeken adamı havada karada boşardım. 2 yaşındaki çocuğu kemerle oturtmak en büyük facia. Bir kaza anında kemer boynunu kesebilir. Kaburgalarına zarar verebilir. Köyünü evladından çok seven adamı hala affediyorsa üzgünüm ama evet aynen böyle konular okuyacağız. Zaten aile konusunda sabıkalı bir adama altın vermek niye onu da anlamadım. Keşke bu kadar ezdirmeseydi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…