Herkes sizi benim hatırladığımdan çok farklı hatırlamış. Ben sizi annesine ve ablasına bağımlı biri, eşinizi de buna sorun çıkarmayan biri olarak hatırlıyorum. Herhalde yanlış hatırlıyorum
Eşiniz normalde de böyle biri midir? Yani bir yere gidilecekse erken çıkılmasını mı ister? Yoksa nereye gideceğini söylemeden kafasına göre plan yapıp siz yola çıkınca mı öğrenirsiniz? Eğer hep erken çıkılmasından yana biriyse ona göre plan yapabilirdiniz belki. Ama yine de verdiği tepki çok aşırı. Kabul edilebilir değil. Çocuğunuzu araba koltuğu bile olmadan köye götürmesine hiç girmiyorum bile.
Araba konusunda tam adını koyamıyorum ama yaklaşımınızda beni rahatsız eden bir şeyler var. Sanki araba alınmasını lütfetmişsiniz gibi veya araba üzerinden skor tutuluyor gibi en çok kimin işine yaradı filan gibi. Hoş bir yaklaşım değil bana göre. Acaba eşinize karşı da yaklaşımınız böyleyse, bu rahatsız etmiş olabilir mi? Başka bir konudan sinirini çıkarmış gibi. Sabah kalkmama konusu için çok abartı bir tepki çünkü.
Köye de keşke gitseydiniz en baştan mesafeli,maskeli bir şekilde durmak şartıyla anlaşıp eşinizle. Sonuçta köye gidilmiş yani en nihayetinde. Hem de çocuğunuz sizin kontrolünüz olmadan gitmiş, eşinizle de aranız bozulmuş. Köy:1 siz :0 görünüyor şu an.
Eğer evliliğe devam etme niyetiniz varsa, eşinize en baştan trip atmak yerine sizi rahatsız eden şeyleri ve nerelerde yanlış yaptığını düşündüğünüzü anlatın. Sorunları konuşmak yerine trip atınca asıl konu hiç çözülmüyor gerginlik kalksın diye idare ediliyor her şey.