kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Benimkide dahil erkeklerin hepsi yalancıdır istediklerini elde etmek için bin türlü yalan söylerler şahsen eşimin söylediği tek kelime lafına inanmıyorum dediği hicbirseyi kabul etmiyorum, ayrıca bu devirde erkeklere inananada ne diyim bidaha bu hataya düşmez inşallah
Kusura bakmayın da sizinki böyle diye niye tüm erkekler öyle olsun? Bu kadar güvenemediğiniz birinden boşanın madem buradan tüm erkekleri karalamak yerine.

Gelince ya adam gibi planlı gezeriz yasa aracı satarsın deyin,yada cam çerçeve indiririm deyin,
Şahsen ben aracı sattıktan bir kaç sene sonra araç aldik tekrar eşime yine ailen yada sen araç konusunda canımı sikarsan geri satarsın satmazsan cam cercevesini indiririm aracın dedim.kabul ederek aldı,sorun cikartamadi.

valla ben bu uslupta biri bana bunu söylese hadi indir derim, hoş ben bu uslupla konuşan bir kişiyle de evlenmezdim de...
nefret ederim rezalet çıkarmakla tehdit edilmekten. duz nefret.
bunu yapmak işleri laçkalaştırmaktan başka işe yaramaz.
konu sahibi yerinde olsam bu tavsiyeye uymazdım.

Kusura bakmayın da sizinki böyle diye niye tüm erkekler öyle olsun? Bu kadar güvenemediğiniz birinden boşanın madem buradan tüm erkekleri karalamak yerine.
Onada kalkistim zaten hem ailem önüme geçti hem kendi senelerce mahkemede ugrasirsin bosanmam dedi,şimdi eskisi gibi değil ama guvenimin çoğu gitti ailesi yüzünden yaşadığımız olaylar yüzünden herşey.suan aileside hicbirsey yapamıyor boşanmak istedigimi duydular sustular

Karısıyla çocuğuyla gezmek istese erken kaldırırdı kadını. Niyet halis değil ki. Adamın gözünü köy bürümüş, başka şey görmez olmuş.
Zaten öyle ben de çok farklı yazmadım. Ama gezmek isteyen kadın da kocasının huyunu biliyorsa 12 de kalkmaz. 2 yaşında çocuğu hazırlayacak kahvaltı yapılacak çıkılacak. İstediğim saatte yatar istediğimde kalkar istediğim yere giderim demiş. 3. Şık geri tepmiş olay budur

Eski konularınızı hatırlar gibiyim.Kocanız ailesine bağımlı, onlarsız yapamıyor. Kavga da etseniz bi şey değişmez.Yine kaçıp kaçıp ailesine gidecek.Bir de araba da almışsınız,ohhh..Daha rahat gider artık.

Hamileydiniz bir de sanki dimi??Yanlış hatırlıo da olabilirim.Ama eşiniz çocuktan dolayı boşanamayacağınızı düşündüğünden at koşturuyor istediği gibi..Ancak ciddi rest çekerseniz işe yarar.Aile terapisi almayı kabul etmediği taktirde boşanmak istediğinizi söyleyin.Ama bunda ciddiyseniz söyleyin.Yapamayacaksanız boşuna kavga etmeyin bence,umursayacağını sanmıyorum.Siz stres olduğunuzla kalacaksınız.
hayır tabiki de hamile değilim bu adamdan ikinci çocuk mu???

valla ben bu uslupta biri bana bunu söylese hadi indir derim, hoş ben bu uslupla konuşan bir kişiyle de evlenmezdim de...
nefret ederim rezalet çıkarmakla tehdit edilmekten. duz nefret.
bunu yapmak işleri laçkalaştırmaktan başka işe yaramaz.
konu sahibi yerinde olsam bu tavsiyeye uymazdım.
Evet ailesinden nefret ediyorum onlara kin duyuyorum,hepsi onların yüzünden.

Konularınızı ve eşinizin ailesine bağımlılığını bildiğim için, eşinizin araba almak için sizi ikna etmeye çalıştığını okuduğumda aklıma ilk gelen şey, ohh adam artık rahat rahat köyüne, ailesine gider oldu. Ama sizin bu durumu öngörememeniz gerçekten ilginç. Eşinizi tanıyorsunuz, her fırsatta köyüne koştuğunu biliyorsunuz. Resmen istediği zaman ailesine gitsin diye o kadar borcun altına girmişsiniz, keşke kabul etmeseydiniz. Bu arada günlerce trip de yapsanız, kavga çıkartıp yüzüne de bakmasanız değişen bir şey olacağını sanmıyorum.

Amacı zaten en baştan köymüş. Sana diyememiş.
(Şöyle yazayım senin sabah 5 e kadar iş yapmış olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal eşin de düşünmüyor. İnternette gezindiğin için geç yattığını düşünüyorsa 12 ye kadar yatmandan hoşlanmayabilir. Benim eşim de sabah planımız varken sabaha karşı yatıp öğlen kalkmamdan hoşlanmaz ve iptal eder yani. )
Ancak başta yazdığım gibi amacı zaten köymüş. İnşallah altınlarını verdiğin için arabyı senin üstüne almışsınızdır. Ben olsam da bensiz fırsat yaratıp köye yalnız gittiği için sinir olur konuş mazdım. Ama arada yazdıpımı da değerlendir istersen. Gezikecek gün 12 de kalkılmaz kahvaltı kaçta yapcakdınız
Ayrıca çocuğu bir daha öyle yola götürürse şikayet edeceğinizi söyleyin. Sorumsuz adam
sizi nasıl ikna edeyim ki şimdi 5 e kadar iş yaptığıma :)) muhtelemen eşim de sizin gibi düşündü ki düşünse bile tepki verse bile bu kadarını haketmemiştim.

sizi nasıl ikna edeyim ki şimdi 5 e kadar iş yaptığıma :)) muhtelemen eşim de sizin gibi düşündü ki düşünse bile tepki verse bile bu kadarını haketmemiştim.
Etme canım. Kişi kendinden bilir derler ya ben o hesap. Ramazan beri geceleri elimde sabah gözüm patlıyor kalkarken. Yanında kahvem, kumandam benim o saatler gibi

Liona Esposito Liona Esposito eşin için hiçbirsey söylemeye gerek yok ama altınları araba için vermene bende çok şaşırdım.
Köy eşin için su yolu olacak artık.
Bundan sonra açacağın konuları az çok tahmin edebiliyorum.

Eşine hangi tepkiden anlar, yaptığın hangi davranışın kıymeti olur ki? Olsa böyle yapmazdı zaten.
En azından oğlunu göndermezsin bundan sonra, yapabileceğin tek şey bu gibi görünüyor malesef.

Herkes sizi benim hatırladığımdan çok farklı hatırlamış. Ben sizi annesine ve ablasına bağımlı biri, eşinizi de buna sorun çıkarmayan biri olarak hatırlıyorum. Herhalde yanlış hatırlıyorum 🤔

Eşiniz normalde de böyle biri midir? Yani bir yere gidilecekse erken çıkılmasını mı ister? Yoksa nereye gideceğini söylemeden kafasına göre plan yapıp siz yola çıkınca mı öğrenirsiniz? Eğer hep erken çıkılmasından yana biriyse ona göre plan yapabilirdiniz belki. Ama yine de verdiği tepki çok aşırı. Kabul edilebilir değil. Çocuğunuzu araba koltuğu bile olmadan köye götürmesine hiç girmiyorum bile.

Araba konusunda tam adını koyamıyorum ama yaklaşımınızda beni rahatsız eden bir şeyler var. Sanki araba alınmasını lütfetmişsiniz gibi veya araba üzerinden skor tutuluyor gibi en çok kimin işine yaradı filan gibi. Hoş bir yaklaşım değil bana göre. Acaba eşinize karşı da yaklaşımınız böyleyse, bu rahatsız etmiş olabilir mi? Başka bir konudan sinirini çıkarmış gibi. Sabah kalkmama konusu için çok abartı bir tepki çünkü.

Köye de keşke gitseydiniz en baştan mesafeli,maskeli bir şekilde durmak şartıyla anlaşıp eşinizle. Sonuçta köye gidilmiş yani en nihayetinde. Hem de çocuğunuz sizin kontrolünüz olmadan gitmiş, eşinizle de aranız bozulmuş. Köy:1 siz :0 görünüyor şu an.

Eğer evliliğe devam etme niyetiniz varsa, eşinize en baştan trip atmak yerine sizi rahatsız eden şeyleri ve nerelerde yanlış yaptığını düşündüğünüzü anlatın. Sorunları konuşmak yerine trip atınca asıl konu hiç çözülmüyor gerginlik kalksın diye idare ediliyor her şey.
araba konusunda şöyle rahatsız olmuş olabilirsiniz. ben hiç istemedim alınmasını. hem borca girmek istemedim işsiz kalsa krediyi bile ödeyemeyiz sonuçta. birikim yapalım bankaya falan borç yapmayalım dedim. ikinci istememe sebebim ise işte bunları yaşamaktan korkmamdı. araba aldı diye zırt pırt köy lafı açacak beni gerecek diye korktum ikinci sebebim de bu evet istemedim alınmasını.
ama beni ikna etti aldıysak bana ilk izin gününden bunu yapmamalıydı. lütfetmiş gibi oldum açıkçası çünkü ben istemedim almasını. aldıysa da sırf araba var diye böyle yapmasın yani. mesela bugün araba almamış olsaydık asla bu şekilde davranamazdı kızsa da evinde otururdu oğlumu da alıp çekip gidemezdi.

Bu adam sizi nasıl ikna etti merak ettim?:kahve:
beraber gezeriz haftasonları bi yerlere gideriz, çocuğa bişey olsa hastaneye götürmek gerekse kimi arıycaz, sen ailene gitmek istersen şehirden şehre otobusle mi gideceksin vs vs vaatler vaatler. arabayı aldıktan sonraki ilk haftasonumuz da bu şekilde oldu.

Öncelikle sakin olun. Ben de hevesli bir şekilde yarın bir araya gitmek istesem eşim tamam dese ertesi gün 12ye kadar uyusa bozulurdum. Eşinizin verdiği tepkinin yüzde birini vermezdim orası ayrı. Eşiniz zaten biz akşama gelmeyeceğiz demiş orda nasıl şüphelenmediniz? Bebek koltuğu olmadan hem de bu salgın zamanı çocuğu alıp gitmesi büyük sorumsuzluk ama siz de bir daha asla çocukla gidemez dışarı gibi abartı bir tepki vermeyin derim. Neticede babası elbette çocuğuyla sizin bilginiz olduktan sonra birlikte zaman geçirebilir. Hatta geçirmeli de çocuk sadece sizin değil ya, babasıyla ayrı zamana da ihtiyacı var. Kocanız düzelmez, eski konularınızı da biliyorum. Allah yardımcınız olsun
başta gel oğlum ekmek alıp gelelim dedi. sonra ben çocuğa ayakkabı giydirirken biz gelmicez dedi aradan 2 dk geçmemişti bile. blöf yapıyor sandım akşama kadar çocukla nerde napabilir ki ekmek alır gelirler dedim. köy aklıma bile gelmedi ta ki ciddiyeti anlayana kadar. bi daha çocukla dışarı gidebilir tabiki, ama arabasının anahtarı bendeyken.

aldıysa da sırf araba var diye böyle yapmasın yani. mesela bugün araba almamış olsaydık asla bu şekilde davranamazdı kızsa da evinde otururdu oğlumu da alıp çekip gidemezdi.
5 yaşında çocuk mu eşiniz arabası var diye şımarıyor? Eşiniz böyle havadan sudan arıza çıkaracak bir tipse her ihtimali tek tek engellemeye çalışarak bir yere varamazsınız ki. Arabası olunca şımarır diye arabayı vermeseniz bile daha sonra mutlaka başka bir şey çıkaracaktır.

Ben de erkenci bir insanımdır. Ama sizin eşinizi diğer konularınızdan hatırlıyorum. Ve buna dayanarak neden altınlarınızı verdiniz diyorum.

Ayrıca çocuğunuzu riske atıyor gidebilmek için. Bu konu hafife alınabilecek bir konu değil ama eşinizle konuşarak çözebileceğinizi sanmıyorum.

Üzgünüm ama ya boşanırsınız ya sürekli sinir ve üzüntü içinde benzer şeyleri yaşar durursunuz. Üçüncü bir ihtimal yok bana göre.

Boşa söyleme bende her konuda insanları her konu açıldığın genellemesinin ardından sizin gibi artık dayanamadım söyledim ama bekarsın bilmiyorsun herhalde evde kaldın vs dıye saçmalamıştı üstüne beddua etmişti. Bende koca meraklısı değilim sen koca bulmuşsunda ne olmuş yanlış kişi ile evlisin madem öyle boşanırsın dedım ama hanımefendi sevgilinde olmaz kv den kötü olur inşallah evde kalmışsın koca bulsan koşarsın demişti sadece gülüyorum 🤷🏼‍♀️

Son düzenleme:
Boşa söyleme bende her konuda insanları genellemesinin ardından sizin gibi söyledim bekaraın bilmiyorsun herhalde evde kaldın vs dıye saçmalamıştı üstüne beddua etmişti. Bende koca meraklısı değilim sen koca bulmuşsunda ne olmuş yanlış kişi ile evlisin madem öyle boşanırsın dedım ama hanımefendi sevgilinde olmaz kv den kötü olur inşallah evde kalmışsın koca bulsan koşarsın demişti sadece gülüyorum 🤷🏼‍♀️
Evlenince verilen madalyasını bozdurup eşinden ayrılsın madem. Hem maddi olarak sorun yaşamaz.

Etme canım. Kişi kendinden bilir derler ya ben o hesap. Ramazan beri geceleri elimde sabah gözüm patlıyor kalkarken. Yanında kahvem, kumandam benim o saatler gibi
normalde öyleyimdir de yani yine toparlarım evi ondan sonra bi kahve içmeden yatmam zaten geç kalmaya kaldım azıcıkta keyif yapayım derim. ama bu kez sabaha iş kalmasın diye yapıp yattım

X