kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Üşenmedim eski konularınızı okudum.
Bu adam daha evli değilken belli etmiş kendini. Sizi değil de ailesini önemsediğini her fırsatta belli etmiş. Sonradan değişme durumu yok, siz bile bile lades demişsiniz. Neden?
Üstüne çocuk yapmışsınız. Neden?
Neden evlendiniz?

Mazoşist bir yanınız mı var? Kendime işkence etmek istiyorum mu dediniz?
Yoksa müthiş kibirli bir insansınız da 'ben bu adamı bir yılda değiştiririm" diye kendinizi mi kandırdınız?
Gerçekten anlamıyorum ve tanımadığım bir insan için üzülmek hele de bile bile ateşe yürümüş birisi için üzülmek canımı sıkıyor.

O kadar kötü bir insan ki eşiniz sizi aşağılamaktan zevk alıyor.
Çok içten çok kalpten sınavı kazanmanızı diliyorum. Hatta eski konularınızı bir çırpıda bir de siz okuyun, belki gaz olur size.
Bu sene giriyor musunuz sınava?

Bu arada şunu ekleyeyim benim de sorunlarım ailesiyle ilgiliydi, eşim de seninkinin az daha gelişmişi işte, ihanet şiddet yoktu ama bıçak kemiğe dayaniyor bir yerde, yeter diyorsun ya heh işte tam da o noktada erkeklerin kopeklere benzediğini hatırla, en odunu en yontulmamışı bile kadinda korkunun da cesaretin de kokusunu alıyor, öyle kuru sıki boşanirim demek tehdit etmek de işe yaramiyor bu yuzden,korkunun kokusunu alıyorlar çunkü.... belli ki etegi belinde evladini düşunen bir kızsın, umarım yuvan yıkilmaz ama düzelmesi için önce kafanda herseyi goze al, hiçbir bahaneye sığınmadan, ertelemeden en kötü ihtimalde babanin evine sığinip yine de ayakta kalabilecegini ,kendine öyle ya da boyle yeni bir hayat kurmak zorunda olduğunu ,ölumden öte köy olmadığini kabullen, bu cesaretle otur karşısına, bak o zaman bakalım o koca müsvettesi aliyor mu almiyor mu cesaretin kokusunu, kuyruğunu nereye sıkıstırıyor gör, sonra gel bize anlat

ekmek almaya gideceklerini söyledi bana arabanın anahtarını aldığını görmedim yoksa asla müsade etmezdim

Al arabanin anahtarlarini elinden. Yalvararak binsin o arabaya ancak. Senden binbir izin isteyip alacak bundan sonra o anahtari.

ben de öyle yaptım

1 saatlik mesafede malesef. keşke markete diye çıkıp köyüne gidebilecek kadar yakın olmasak...

Ben de çok merak ettim.

ben de sordum nasıl durdu diye kemerini bağladım hiç sesini çıkarmadı öyle etrafı izledi diyor

Yoksa müthiş kibirli bir insansınız da 'ben bu adamı bir yılda değiştiririm" diye kendinizi mi kandırdınız?

malesef bu düşünce biraz vardı bende. hatayı burda yaptım, ama evlenmeden önce ailesine böyle düşkün değildi. üniversitedeyken şehirde yurtta kalırdı, ailesi yine aynı şehrin köyündeydi yani istese binip gidebilirdi ama gitmezdi. haftaiçi okul olurdu haftasonları benimle gezerdi veya arkadaşlarıyla takılırdı, hiçbirini yapmasa da yurtta yatardı gitmezdi. ben o yüzden aile konusunun dert olacağını düşünmedim

Bu sene giriyor musunuz sınava?

evet ben üniversiteyi bitirmediğim için ortaöğretimden giriyorum 6 ay sonra. inşallah kazanabilirim en azından hiçbir zaman işsiz kalma ihtimalim olmaz.

Adam sizin BUG'unuzu bulmuş. Oradan yürüyor her defasında

konu dışı ama 12de kalkan 2 yaşında bebek... valla ne diyim özlenen harektler bunlar... benimki 1 buçuk olacak nerdeyse 7 dedi mi ayaktayız...

Şu konu da gelip de 12 ye kadar uyunur mu, zateh hafta içi k..k gibi çalışıyoruz bir hafta sonumuz var diyen, ev hanımları yan gelip yatıyor çünkü!! Bir çalışanlar yoruluyor, ev hanımları sabah erkenden eşleri işe giderken uyanıp onunla ilgilenmiyor ya!
Acıkan, altını kirleten çocuğun karnını doyurmak, altını değiştirmek, sadece annenin görevi sanıyor ya!
Hafta sonu uyumak sadece hafta içi işe gidene mahsus sanıyor ya!
Hiç hoşuna gitmeyecek haberlerim var, hafta sonu bir sabah ben uyurum eşim çocuklara bakar sabah, diğer gün o uyur hatta çok yorgunsam iki üç gün ben uyurum sabah kocam çocuklara bakar, çocukların karnını doyurur, tuvaletine bakar, çocuğum istifra etse benden önce o koşar benim midem bulanıyor diye...
Çünkü onun da çocuğu çünkü anneden habersiz virüslü ortam da bezli çocuğu yanına hiç bir ihtiyacını almadan götürmekle, normal zaman da alıp gezdirmek aynı şey değil.
Kadının düşmanı erkeklerden önce yine kadınlar!

Hiç mi caninizin kıymeti yok, saat 5 e kadar iş yapmak nedir ?

Ertesi gün planınız var, bir güzel uyuyup sabah kalkıp gidin hiç iş yapmadan. Pazartesi ne yapılacaksa yapılır ki zaten yap yap yine aynı işler .

Çocuğu götürdüğünde keşke polise şikayet etseydiniz oto koltuksuz çocuk taşınıyor diye.

Yolda cezasini kesseydiler.

konu dışı ama 12de kalkan 2 yaşında bebek... valla ne diyim özlenen harektler bunlar... benimki 1 buçuk olacak nerdeyse 7 dedi mi ayaktayız...
Benim oglum erken kalkmayi mi sevmiyor nedir erken de uyusa gec te uyusa 7 de pek kalkmiyor hatta eger o saatlerde uyanirsa cok huysuz oluyor 1-2 saate kadar tekrar uyuyor

Ah keske aklima gelseydi o sinirle direkt arardım

Ya özellikle burda konumda bi uye var kadini savunan butun yorumlara dislike veriyor ya erkek bu kisi, ya da benim esimin ailesinden birisi :) ya da esimin ailesi zihniyetli bi insan. Onlar da öyledir sen kadinsin susacaksin o erkek naparsa haktir kafasindalar. Erkegi kizdirmiycaksin her dediğini yapicaksin haksiz da olsa onun istegine gore yasiycaksin zihniyeti. Benim esimin ailesinde kadini da erkegi de bu düşüncede. Kadinlar kendilerini aşağılarlarsa erkeklerden ne bekleriz. Benden bi yas küçük sözde üniversite okumus gorumcem bile bu zihniyette. Hani yaşlılarını gectim gencleri de ayni. Bi kadinin boyle düşünceleri olmasi daha da acı cunku çocuklarını da bu şekilde yetiştirip ilerde elin kizinin basina bela edecekler.

Benim oglum erken kalkmayi mi sevmiyor nedir erken de uyusa gec te uyusa 7 de pek kalkmiyor hatta eger o saatlerde uyanirsa cok huysuz oluyor 1-2 saate kadar tekrar uyuyor
çocuğun yapısıdır büyük olasılık. bizde de öyle değil mi kimi daha fazla uykuya düşkündür. sonuçta o da bir birey. keşke benim oğlanda azıcık geç kalksa. ben 8- 8 buçuğa razıyım

Konudan alakasız bir cevap ama çocuğun da yapısı önemli. Benim oğlum ilk günden beri dokuzda kalkar. Ki ben erken kalkan bir insanımdır. Ben sekizde kalkar babasıyla ikisinin uyanmasını beklerim. 9-9.30 da yatar 9da kalkar. Bazen 8.45te kalktığı olsa da erken kalkmayı sevmiyor
Konu sahibi tüm konularınızı biliyorum. Allah size sabır versin, eşiniz sabır taşını çatlatır bir insan. Geç kalkmanıza kabahat bulanlara bakmayım, bazıları çalışmayan kadın sabah altıda kalkıp kocasını uğurlamalı fln da diyorlar. Geç kalkana kadın yada erkek anlayış göstermek lazım. Ha sürekli bir geç biri erken kalkar o sorun ama onda da bir orta yol bulunur erkek sevmez diye değil çiftler ortayı bulmak için çabalamalı.
Siz arabayı iki üç haftasonu evde yatırın, aklı başına gelsin

Keşke canlarının kıymetini bilseler ama maalesef sabahlara kadar iş yapmanın eşlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, 0-5 yaş arası çocukların büyük kısmı ele avuca gelmiyor, gün içinde çocuk ya iş yaptırmıyor veya 10 dakikalık işin 2 saatte bitmesine sebep oluyor, bazı erkekler hem yemeği olsun hem ev tertemiz olsun hem çocuğa iyi bakılsın hem de kendisi hiçbir işe elini sürmesin istediklerinden, bir işi eksik yapsanız çenesiyle ömrünüzü törpülediğinden, kadın ister istemez herkes uyurken işlerimi yapayım da hem laf işitmeyeyim hem de bana rahatlık olur diye düşünüyor bence.
_____

Saat 12'de kalkılır mı kısmıyla alakalı tartışmalar var galiba, hanımlar herkesin yaşam biçimi düşüncesi farklı, bu farklılıklara saygı göstermek lazım, kimi haftasonu dahi erken kalkar, kimi geç kalkar.
Okul zamanı ve özel durumlar hariç sabah 7'yi gördüğümü bilmem, eşim haftasonu sabahın köründe başıma dikilip hadi gezmeye gidiyoruz dese yastığı kafasına yer:))) benim için en erken saat 11

Muhtemelen sizin eşinizi yetiştiren zihniyet gibi biri.

Evet çok haklısıniz müdürüm bu konuda. Ancak birazda göz alıştırmak denilen şey var.

Kadın ve erkek için de bu böyle . Ne kadar çok yapılırsa o kadar çok görev ilan ediliyor. Yapmayıp yapmayıp yapınca da kıymetlere biniyor.

" Ay inan ki yoruldum, ay bunu yapamam , ay ojem çatladı yorgunluktan denilse taa ilk baslarsa gözde alışır , düzende güdülür.

Yapanlar yapıyor bunu.

Ve çok enteresandır ki bu zihniyette yetişmiş ve dusuncesi bu yönde olan kadınların çoğu tam aksine ufku geniş kişilere denk geliyorlar.

Erkeklerde aynı şekilde. Karşı tarafin hayatını altüst ediyorlar.

Köye gitmeye bahane aramış ve gitmiş bence. Ayrıca benim gibi çalışmıyor ev hanımıysanız ev işlerini eşinizin evde olduğu zamanlara getirmeyin nacizane onerim. Gezelim diye plan yapıp benim eşimde tutup öğlen kalksa tepki gösteririm. Genel bir derleme toplama yapıp detaylı temizliği eşinizin olmadığı bir güne bırakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…