kavanoz meyve püresi

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar 2 gün önce bebelac meyve püresi aldım hani küçük kavanozlar varya onlardan gamze tadını sevdi ama 2 3 kaşık yedirdim dokunur diye daha versem yicekti yani ama kavanozun üzerinde buzdolabında 48 saklayın yazıyo fakat nasıl biterki o ne kadar vermemiz gerekir?
meyveyi cam rendede kendim yapıyorum aslında ama bi deneyeyim diye aldım.. sizce hep alsammı dahamı vitaminlidir bunlar içinde bi çok meyve var ya ondan..

daha vitaminlimi bilmiyorum ama oğluma bende yedirdim kavonoz pürelerinden organik olanlardan
yedirmeye çalış eğer altı aylıktan büyükse küçüklerden 1 kavonoz yedirebilirsin!!

ben dışardayken veriyorum bir iki seferdir.
ben yarısını veriyorum kalanını diğer gün veriyorum.buzdolabında saklayınca birşey olmuyor.ama en güzeli kendi yaptığın.iştahı varsa daha fazlada verebilirsin benimkinin ishal sorunu olduğu için çok veremiyorum

bende dışarı çıktığım zamanlarda veriyorum ilk verdiğimdede hepsini verdim şimdide öyle devam ediyo çok seviyo Arda, yiyosa ver bence

bence taze meyvelerden kendin rendele canım. hazırlarda koruyucu falan vardır
rende ve meyveyi at çantana,hazırlamasıda kolay.
ben meyveleri bulabildiğim sürece hazır almayı düşünmüyorum.

canim ben esimin issari üzerine bi defa aldim okadar bebis yedi cok begendi ama benim icime sinmedi
sonucta ogün yapilmis bi püre degil kim bilir nezaman yapildi
nasil yikadilar ?
TAZEMIYDI DEGILMIYDI sonucta onlar cocuklardan cok paralarini düsünüyorlar !!

icime sinmiyor acikcasi almiyorum herseyini kendim yapiyorum
sebzelerini meyvalarini günlük yada 2 günde bir aliyorum taze taze
cam rendem yok bulamadim malesef simdilik normal rende kullaniyorum cogu zaman catalla ezmeye calisiyorum

onlarinda püreleri cam rendeyle yaptiklarini sanmiyorummm !!

evime konserve yada hazir yemeklerden almiyorken kalkipda minicik bi bebege hazir mama almaya karsiyim ........... kendim yapiyorum icime siniyor güvenle yedirebiliyorum ogluma

bence kendimiz yapalim en iyisi kaydirigubbakcemile5

benim kızıma dokunuyo kavonozdaki meyveler... kim bilir içinde ne varki kabarıyo kuzucumm... sadece milupanın yaban mersinini veriyorum kavonoz maması olarak... diğrlerini tavsiye etmem....zaten dikkat ederseniz kavonozu açtığınızda en üssteki kısım renk değiştirmiş olduğunu görürsünüz... doktorda demişti içinde kesinlikle koruyucu madde var diye... belki benim kızıma dokunmuştur ne bilimm... yazmak istedim yinede bildiğim bişeyi söylemezsem bi anne olarak kendimi kötü hissederim...

benim kızıma dokunuyo kavonozdaki meyveler... kim bilir içinde ne varki kabarıyo kuzucumm... sadece milupanın yaban mersinini veriyorum kavonoz maması olarak... diğrlerini tavsiye etmem....zaten dikkat ederseniz kavonozu açtığınızda en üssteki kısım renk değiştirmiş olduğunu görürsünüz... doktorda demişti içinde kesinlikle koruyucu madde var diye... belki benim kızıma dokunmuştur ne bilimm... yazmak istedim yinede bildiğim bişeyi söylemezsem bi anne olarak kendimi kötü hissederim...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bencede ya kim bilir belki o meyva sulari bile bozulmak üzere olan meyvalardan yapiliyor
ben meyva suyu bile almiyorum a.s. a.s.

bir defada hepsini verebilirsin.....zaten 1 şeftali püresi bile o kadar miktar oluyor......bende 2-3 kere denedim çokta sevdi ama meyvenin bol olduğu şu zamanlar kendim hazırlıyorum....kışın kullanılabilir arasıra...malum portakal ve mandalina daha asitli.....ama o zamanda elma varyerimseniben

Kışın bende yedirdim Bebelac kavanoz mamalarından kışın olan meyveleride rendeledim yada robottan geçirdim. Bir günde 1 kavanoz yediriyordum yada yarısını yedirip dolaba koyup kalanını ertesi gün yediriyordum öyle yapın. Yemek isterken verin iştahı açılsın meyveden zarar gelmez.

X