• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kavanoz mamasi veren var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Merhaba kızlar bebegim 7,5 aylik ek gidaya başlamadan önce ve ek gidaya başladıktan sonra kavonoz mamalarina çok karşıydim, kavanoz mamasi al diyenlere ben evde yapiyorum daha sağlıklı diyordum, ek gidaya başladığımda bebeğim evde ne hazirlasam iştahlı yiyordu. 6 buçuk aydan sonra evde hazırladığım mamalari zorla yedirmeye başladım, her mama yedirisimde elime vurup dokuyordu mama yedirmek iskence gibi olmuştu 2,3 cesit mama hazırladım yediremedim. Bizim yedigimiz yemeklerden istiyor onlarda tuzlu Salçalı, tuzsuz yapmaya çalışıyorum ama salcada zararlı diye duymuştum. Yurt dışında kaliyorum burdaki meyveler tam olgunlasmadan satılıyor tadını biz bile begenmiyoruz, çok tatsız acaba diyorum bebegim tadindan dolayimi yemiyor bide diş çıkardı, Dün iki kavonoz karışık meyve püresi aldım bugün 1 tanesi iştahlı yedi, çok şaşırdım azcık tadina baktım organik gibi güzeldi, konserve şeklinde kavanozlanmis sizce devam ediyimmi yardimci olursaniz sevinirim hayırlı günler...

ben de ek gıdaya başladığımda veriyordum. bir kavanozu iki günde bitiremiyordu. bazen kaşık mamasıyla karıştırıyordum. üzerinde organik üretim yazıyor aldığımda ilave şeker de yoktu. hipp'in mamasını alıyordum. geçen bir kavanoz kalmış verdim yemedi kerata.

Back