• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kavanoz mamaları ne kadar sağlıklı???????????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ahsen26

şennur
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
170
0
96
Eskişehir
arkadaşlar kavanoz mamaları sizce ne kadar sağlıklı.ben evde kendim püre yapmaya çalışıyorum ama pütürlü kalıyo.bebişim küçük olduğu için pütürlü olunca korkuyorum.mecburen hazır alıyorum.ama içim hiç rahat değil

bebgin ne kadarlik ki??bence madem daha kücük ve ek gidaya gectiniz bile 4 aylik olabilir.benimde bebegim 4 aylik ve ben evde kendim yapiyorum sebze ve meyve purelerini,yogurdunu.daha cok kücükler en azindan kendi elimizle tertemiz yikayip soydugumuz meyvelerden yapilan mamayi yesinler.kavanoz mamalari bana cok kimyasal geliyor ya.evde cam rendede rendele meyveleri öyle ver alissin bence.nacizane bir tavsiye:utangac:

arkadaşlar ben kavanoz mamalarının evdekilerden çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum...evdeki sebze ve meyveler güvenilirmi nereden hangi kimyasal madelerle yetişiyorlar...iyi temizleyebiliyormuyuz....doğru hazırlayabilyormuyuzki...ama güvenilir markaların organik diye satılan ürünleri var...yalan yanlış bilgilendirme gibi bir durumları yok bence organik diyorlarsa öyledir vede bence güvenilir....ben onlardan kullanıyorum özellikle hipp bence en iyisi.....

Back