bence gonul rahatligi ile verebilirsin,ben de cok istahsiz bir bebek buyuttum,gerci buyuttum demek abarti olur henuz daha 2 yasinda :)) ama ilk 18 ayi istahsiz gecti ve vitamin iceren hernagi bir seyi yemesi bile benim icin buyuk mutluktu.
ek gidaya 5,5 aylikken meyve ve sebze pureleriyle basladim ve doktorum tavsiyesi ile hipp kavanozlairni kullandim.Yurt disindaydik o zaman ve doktoruma gore hippin icerigi pazardaki meyve ve sebzeden cok daha organik ve guvenilrdi,biraz arastirinca hakli oldugunu da gordum.yaklasik 5-6 ay en az gunde bir kavanoz pure yedirdim kizima,bu da nerden baksan en az bir tam ogundu,ama daha sonra istemedi pureleri ve zaten turkiyeye geldik ve ben daha organik ve taze meyve bulabilecegim yerler kesfettim,kendim pure ya;ptim verdim.Simdi de masallah cok severek ve istahla meyvesini yiyor her gun ama tam gun disarda oldugumuz zamanlar icin de evde mutlaka hala 1-2 kavanoz meyve puresi bulunduruyorum,sebze purelerini sevmedi sevmeyecek :)
not:turk markalarinin kalitesi ve icerigi hakkinda cok saglam bir bilgim yok ama tecrubelerime dayanarak onlarin da cok kotu olmadigi kanaatindeyim,ama yine de imkan varsa hipp tavsiye ederim.saglicakla,yarasin kuzularimiza