Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKavak Yellerindeki Leylanın saç rengi???
canım benim insanın hevesi boyayınca bitioo ve geri dönüşü için tekrar başın ağrıoo benim güzelim kumral saçlarım şimdi siyaha yakın bi koyu kestanee kafayı yiicem onu düşünmekten. nimesaybycn' ninde dediği gibi kumral tonlarında bi renge boyamak en iyisi bencee
tecrübeli biri olaraktan şunu söylim bende röfleli saçımı siyaha boyattım çok da güzel oldu ama sonradan istemedim ve açtırdım sen sen ol siyah yapma.....
yok cnm siyah yapmayı düşünmğyorum ama kendı ana rengım tonlarına donmeyı ıstıyorum kı bırkac yıl bırakım saclarım uzasın ıstıyorum artık 7 yıldır roflelı oldugum ıcın saclarım omuz boyunda omuz ustunde gelıyo gıdıyo bır uzatmak kısmet olmadı,saçlarımda çok seyreldi işlemlerden kendımı sıkıcam şartlıcam geri dönmicem ya aslında bir arkadaşım sarıdan koyu renge dondu cokda memnun ben gerı donmek ıstrerım gıbıme gelıo ama boyle gıdersede kel kalıcam
kendı sacım koyu kestane canım ztn kotu durmaz yanı,boyatıcam ama kotrkuyorum artık saçlarım ççok hassasşaştı cunku bakımda yapıyorum ama yınede cok narınler:)