katsayı kalktı;okulun bize verdiği puanlarda düşüyor muymuş ne ? :(

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
merhabalar kızlar
benim size bir sorum olacak. bildiğiniz üzere katsayı kalktı. peki okulun bize verdiği puanlarda kırılıyor mu? daha doğrusu bunu daha önce yani katsayının kalktığını ilk öğrendiğimiz zamanlar facebook.ta üniversiteye hazırlıkla ilgili bir sayfada okumuştum. katsayı kalktığı için okul puanlarında da herkesin biraz düşüş olacakmış galiba... böyle birşey okumuştum. siz de duydunuz mu bunu? lütfen öyle birşey yok deyin:18::18::84::84:

evet canım normalde kendi alanında bir bölüm tercih ettiğinde okul puanın 0.15 alan dışı 0.12 ile çarpılıyordu şimdi katsayı kalktığı için herkesin 0.12 ile çarpılıcak böyle bir düşüş olcak tatlım bu yıl :)

anladım cnm saol:) ama benim aklımı karıştıran şu 0,12 ile çarpılcak herkesin yaa üniversite taban puanlarında bir düşme olacakmı peki?hani herkesin biraz düşük olcak ama malum puanlar göklerde? yoksa herkesin daha düşük çarpıldığı için bir sorun çıkmaz mı?

puanlar düşermi düşmezmi bilemem canım sınavın zorluk dercesine göre değişir o :) inş. iptal olur inşşşşşş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…