Katsayı kalktı ancak bir sorum var.

landly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
105
0
46
Ankara
Merhaba.Bildğiniz gibi yök katsayıyı bugün itibariyle kalkacağını açıkladı.Ama merak ettiğim birşey var ben meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum ve ygs6'dan yönetim bilişim sistemleri girebiliyorum(4 yıllık).
Bu katsayı farkı kalktığı için meslek liselerinin ygsden kendi bölümlerinde 4 yıllık bölümlere girmeye etki etmez değilmi ?

vala katsayı kalkarsa ağlarım bugüne kadar sürekli bu konu konuşuldu yahu ben meslek lisesi çıkışlıyım ilk kez sınava girdim ve hep alan dışı tercih yaptım puanım bi çok meslek liseliye göre iyi olmasına rağmen tutmadı istediğim yer .. çok az bi fark var aramızda ama kat sayının kalkacağını hiç sanmıyorum ben :S Hep bi söylenti hep bi söylenti. ..

haklısın canım hep bir söylenti ama bu sefer iddalı konuştular bilmiyorum.benim tek sıkıntım bu katsayı kalktı diye meslek liselerinin avantajlarının gitmesi malum kültür derslerini çok az aldığımız için ygs'den bir çok insan şansını denemeye çalışıyor 4 yıllık fakülteler için.Senden üzülme seneye girersin bu sefer başarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…