Katliamı Protesto Eden Gruba 'Şehit Cenazesinde Neredeydiniz' Tepkisi

kuruyan fasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.254
1.841
83
Kütahya'da KESK üyelerinin Ankara'daki terör saldırısını protesto yürüyüşüne, bir grup "Şehit cenazelerinde neredeydiniz? " tepkisi gösterince iki grup arasında gerginlik çıktı.

Kütahya'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu üyelerinin Ankara'daki terör saldırısını protesto yürüyüşünde gerginlik yaşandı. Yürüyüş yapanlara toplanan başka bir grup, 'Asker polis şehit edildiğinde niye sesiniz çıkmıyor?' diye tepki gösterdi. İki grup arasında yaşanan arbedeyi araya giren polisler sonlandırdı.

"TERÖRİSTLERE DESTEK VERİYORLAR"

KESK Kütahya İl Temsilciği binası önünde akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 100 kişi,Ankara'daki bombalı terör saldırısını protesto etmek amacıyla Cumhuriyet Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Kısa süre sonra çevrede toplanan kalabalık yürüyüş yapanlara 'Teröristlere destek veriyorsunuz. Asker, polis şehit edildiğinde niye sesiniz çıkmıyor?' diye bağırarak tepki gösterdi.

POLİS İKAZ ETTİ GRUP DAĞILDI

Tepki gösteren grup arasında bazı kişiler bozkurt işareti yaparak yürüyüş yapanlara saldırmak istedi. Yaşanan arbedeyi araya giren polisler daha fazla büyümeden engelledi. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye bağıran grup, polislere ve görüntü alan gazetecilere de tepki gösterdi. Polisin ikazı üzerine grup daha sonra dağıldı.

kaynak:http://www.haberler.com/bombali-saldiriyi-protesto-eden-gruba-sehit-7767889-haberi/

Şu x'e tepki verince "y varken neredeydiniz?!!!!" mantığına hayranım gerçekten. Ya dünyanın bütün yükü benim omuzlarımda olmak zorunda mı ben x'e tepki vermişim sen de y'ye ver?

Haberde bazı vatandaşlarca Ankara'da ölenlerin terörist olarak anılması da ayrı acı bir durum tabii yukarıda bahsettiğimin dışında. Hem şehit olan askerlerimize hem Ankara'da hayatını kaybedenlere üzülemeyiz, vicdanın limiti var çünkü.

Şahsım adına şehitler olduğunda da burada bas bas bagırdım , terörist ilan edilen Ankara katliamında ölenlerede aynı tepkıyı verdım.
Hatta o zaman bırde "neden yas ilan edilmedi " diye sordum durdum..

Madem sizler için bunlar teröristti , neden sempati duydugunuz partı yas ilan etti yada neden Dağlıca saldırısında yas ilan etmedi ?

Tabiii cnm tabi bassagligina giden Akpartili bayanlarida dövmeye kalkarsiniz hic umrunuzda olmaz . Gebersin pislikler der . Abi ya o akpartili kadina ne guzel yaptık puhahahaha diyede gulersniz . Iyilik yaramaz boyle zihniyetlere .. olan olenlere oluyor . Allah affettsin .

Ülkenin başkentinin göbeğine bomba düşmüş 100'ü aşkın kişi parçalanarak ölmüş hala acıların yarıştırılması densizliğini yapan vicdansızlarla aynı havayı solumak çok acı.iktidar hırsına ülkenin bebeği,çocuğu,yaşlısı,askeri,polisi ölüyor.benim acım sizin acınızı boğar türünden tepki veren aklı evveller bi azalarak tükenin.

zaten bu katliam yapılmadan önce teröre hayır demek için oradaydı bir çoğu insanların. Bu insanlarda şimdi o katliam için çıkmışlar sokağa.
Yani kalkıp şehit cenazesinde nerdeydiniz demekte saçma olmamış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…