Katliam failinin babası: ‘Cezaevine atın dedim, serbest bıraktılar’

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Katliam failinin babası: ‘Cezaevine atın dedim, serbest bıraktılar’
Tarih: 14 Ekim 2015
http://sendika4.org/2015/10/katliam-failinin-babasi-cezaevine-atin-dedim-serbest-biraktilar/
Ankara Katliamı’nın iki failinden biri olan Ömer Deniz Dündar’ın babası, Emniyet’e ‘oğlumu cezaevine atın’ dediğini, ancak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını söyledi

Ankara Katliamı’nın faillerinden Yunus Emre Alagöz’den sonra, ikinci fail olarak teşhis edilen Ömer Deniz Dündar’ın, Adıyaman’da ikamet eden annesinden alınan DNA örneğinin parçalanan cenaze ile uyuştuğu bildirildi.

Dicle Haber Ajansı’nın haberine göre, Ömer Deniz Dündar’ın babası Mehmet Dündar, oğlunun cenazesini teşhis etmek üzere Ankara’ya doğru yola çıktı.

Radikal’den İdris Emen’in haberine göre, Ömer Deniz Dündar’ın 2013 yılında Suriye’ye gittiği, 2014 yılında Türkiye’ye geldiği, Türkiye’de 8 ay kaldıktan sonra tekrar Suriye’ye gittiği ortaya çıktı. Habere göre, Ömer Deniz Dündar’ın babası, Emniyet’e ‘oğlumu cezaevine atın’ dediğini, ancak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını söyledi.

Ömer Deniz Dündar’ın babası Mehmet Dündar’ın açıklamaları şöyle:

Benim oğlum böyle bir şey yapamaz. Oğlumu Suriye’den geri getirmek için defalarca emniyete gittim. Oğlum 2014 yılında Adıyaman’a geldi. 8 ay yanımda kaldı. Ben oğlumu Emniyet’e şikayet ettim. Emniyet’e, ‘bunu alın cezaevine atın’ dedim. İfadesi alındıktan sonra oğlum serbest bırakıldı. 8 ay sonra Suriye’ye gitti. Ömer Deniz evliydi. Ömer Deniz’in bir çocuğu vardı. Ömer Deniz’le sekiz aydır hiç konuşmuyorduk. Şimdi ben ne yapacağım? Oğlumun böyle bir saldırı yaptığına dair emniyetten bana bir bilgi verilmedi.

Sendika.Org

DNA ile baksınlar adama Teşhis ettirmesinler ya. Sadece Kafası varmış duyduğum kadarıyla,bombayı beline bağlamış. Bir baba oğlu terörist bile olsa bunu nasıl kaldırır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…