• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Katlı Saç Kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yaso26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
81
0
36
İstanbul
Saçım boyadan yanmıştı uçlar ipince diplerim kalın. Dün saçıma kat attırdım makasla kesildi ve enselerimdeki saçlarımı kısacık yapmış kuaför o yüzden öndeki saçlarım çok az görünüyor. Normaldede öylemi oluyor acaba? Birde katlı saç kesimlerinde katlar içe doğru bir şekil alıyorya o nasıl yapılıyor kızlar :5:

ılk sordgun sorudan hıc bır sey nlamadım
ıkıncı sorunada fonle ve fırcayla cevabı werıcem
ıce dogru sacı sarıp fonleyeceksın

2.soru için teşekkürler, 1.sorum şuydu; kat attırdım saçıma ve aslan yeli gibi enselerden başladı. yani ilk katım ensemden başlıyor öne yetişmiyor o kadar kısa. uzadığında nasıl durur acaba

2.soru için teşekkürler, 1.sorum şuydu; kat attırdım saçıma ve aslan yeli gibi enselerden başladı. yani ilk katım ensemden başlıyor öne yetişmiyor o kadar kısa. uzadığında nasıl durur acaba

aslan yeli ne ya?
aslan yelesi mi demek istedin? eğer oysa, o benim eski modelim ve saçın en alt kısmında hiç kat yok, uzun. üst taraflarıysa kısa kesilmiş katlarla dolu..

Son düzenleme:
aslan yeli ne ya?
aslan yelesi mi demek istedin? eğer oysa, o benim eski modelim ve saçın en alt kısmında hiç kat yok, uzun. üst taraflarıysa kısa kesilmiş katlarla dolu..

evet aslan yelesi. bende onu demek istiyorum işte . üst kısımlar kabarık duruyor .

Back