saçımı 6 ay önce aslan yelesi modelinde kestirdim. Alt kısımları karnıma geliyor üst kısımları çok kısa ve baya bir katlı. Uzaması için saçımı hep örülü tutuyorum artık ( bugunden itibaren ) Saçım uzadıkça eski haline ( dümdüz kesimli , gür ) dönermi. bu model yüzünden saçımın kulağıma kadar olan kısmı çokk gür alt kısımLarı çok az bi miktar saç. üst kısımlarınINA ara maakas attırmaya kıyamıyorum Nefret ettim bu modelden... Lütfen yardım edin
ikinizde de çok teşekkürler...aylarca bitkisel şampuan kullandım ve aylarca saçımdaki kırıkları tek tek ayırıp kestim sırf uzaması için. saçımda şuan kırık yok , hergün kırıklarını alıyorum. daha hızlı uzatıyorr.sarımsaklı şampuan kullanacağım şimdide. hergün örüyorum uzasın diye. SIRF O KAT MODELİNDEN KURTULABİLMEK İÇİN. en üstlerine ara makas attıracağım alt kısmını kestirmeden. baktım ki olmayacak sizin dedikLerinizi yaparım kızlarr
Üstteki saçlar mecbur uzucak hiç kestirmicen üstleri, zamanla aynı boya gelecek , kestireceğin zaman altlardan kesecekler hep, birde örmek saçı uzatıyor mu ?
Dipten uzadığını herkes bilir. Örmek te uzatır. çünkü dış etkenlerden korunur saç ve saçta dağınık olan maddeler sürekli örünce eşit dağılır ;sağlıklı olur saç . saç kökleri aldığı besinleri yıpranan kısımlara harcamasın , uzamaya harcasın diye alıyorum kırıklarını , tek tek. Ve işe yarıyor gerçekten. Saçımda yıpranma çok az olduğu için saçım aldığı besinleri uzamaya harcıyor. ayrıca örmek ve uzamayla ilgili yeterince konu açılmış. okursanız sevinirim.
Dipten uzadığını herkes bilir. Örmek te uzatır. çünkü dış etkenlerden korunur saç ve saçta dağınık olan maddeler sürekli örünce eşit dağılır ;sağlıklı olur saç . saç kökleri aldığı besinleri yıpranan kısımlara harcamasın , uzamaya harcasın diye alıyorum kırıklarını , tek tek. Ve işe yarıyor gerçekten. Saçımda yıpranma çok az olduğu için saçım aldığı besinleri uzamaya harcıyor. ayrıca örmek ve uzamayla ilgili yeterince konu açılmış. okursanız sevinirim.
canım örme bence çünkü pek örmeyle hızlı uzama falan olmaz ayrıca tektek ayırıp kesme saçlarınıda fazla takmamaya (saç sefadan uzar cefadan daralır derler yha hani) saçına bakım yap ama bulduğun herşeyide sürme forumda sinamekili tarif vardı (ben denemedim ama) deneyenler çok memnun haftada 2 defa olmasada 1 defa dene bence (deneyenler çook memnun foruma bir bak istersen aklına yatarsa yaparsın)
benim saç uzatmak için yaptığım şampuanıma sarımsak attım (dövdüm sarımsağı iyice) + çamterebentin şampuan içeriği önemli değil saçına iyi gelen bir şampuan olması önemli olan (şimdi başka formül üzerinde çalışıyorum ) benim saçlarım 2 ayda beyağı uzadı tavsiye ederim...bide şampuanını mutlaka arada değiştir çünkü birsüre sonra işe yaramıyor saç hep ona alıştığı için işlemiyor bence
Canim altlari cok uzun ust tarafi kisaysa bence sacini biraz alttan kestir. Kisa olan tarafi uzadikca duzelir bence.. (diger arkadaslarinda dedigi gibi) :) Insallah kisa zamanda uzarlar..
Canim altlari cok uzun ust tarafi kisaysa bence sacini biraz alttan kestir. Kisa olan tarafi uzadikca duzelir bence.. (diger arkadaslarinda dedigi gibi) :) Insallah kisa zamanda uzarlar..
Canımmm çok Teşekkür ederim tavsiyelerin için
Ama sinameki çamterebentin falan kullanmak istemiyorum saçıma . saçım boyalı bide.. Şampuanıda küçük boylardan alıyorum bittikçe başka şampuan deniyorum. bende duymuştum değişmenin faydalı olduğunu..( şampuana bal bile katmıştım )
Saçımın uzaması için minoxidil şampuanın kokusunu çektim..( katlanması gerçekten zor )
bi gidip üstlere az bşey ara makas attırmayı düşünüyorum önce.Bir süre öyle dursun baktım ki olmayacak kestirirm altlardan. hani o emo modeli varya saçım o gibi.. modeli bilmeden yaptırdım işte.. önceden saçlarım uuuuuuuuuuuuuuup uzun dümdüz kesimliydi.. çok özledim o haLimii