Katlamalı ve Plise Perdelerin Yıkanması + Takılması

sewha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
45
1
36
Şanlıurfa
Arkadaşlar Katlamalı Perdelerinin yıkamasından dolayı forumda bir çok mağdur arkadaşımı gördüm. :1:

Aklıma bu şekilde bir fikir geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Katlamalı Perdenin Yıkanması için ; Sökülmesi + Makinayada Yıkanması + Ütüleme + Geri Montaj aşamaları şeklinde bir video ya da resimli anlatım yapabilirim. sizce hangisi daha matıklı bir karar olur. veya böyle birşey işinize yarar mı??:52:

özellikle geri montaj kısmı için video yapabilirseniz çok iyi olur

evet tüm aşamalarıyla ilgili bir video, çok kişinin işine yarar..
teşekkürler..:16:

bencede çok iyi olur arkadaşım.şimdiden emeğine sağlık demek istiyorum. çok iyi düşünmüşsün bu konuyu

abim ile görüştüm. kendisi bu konu ile alakalı çalışmaya başladığını söyledi . muhtemelen haftasonu bitecektir :1:

[video=dailymotion;xg8k1o]http://www.dailymotion.com/video/xg8k1o_katlamaly-perdelerin-sokulmesi-ve-takylmasy_lifestyle[/video]

umarım begenirsiniz. kafanıza takılan soruları sorabilirsinz. nette video biraz bozuk çıkmış orjinalini mail olarak gönderebilirim.

Teşekkürler canım..bir de stor perde ile ilgili yapılsa çok güzel olur..

2 odama yapmıştım katlamalı perde, o kadar pişmanım ki. Hele o storelar. Şimdi kapkara, nasıl yıkanır bilmiyorum. Bu konuya da bir el atılsa güzel olur.

katlamalı perdeden randıman alındıysa(amatör kamera ile çekildi) storun temizliği ile alaklalı da birşeyler yapabiliriz. storlarınız o kadar karardıysa(muhtemelen uzun süredir kullanıyorsunuzdur. yada mutfakta kısa süredir kullanıyorsunuzdur) yıkamaktan başka çareniz yok. perdecinizden kumaşını değiştirmeyi deneyin.

dilerseniz ebatları verebilirseniz makul fiyatlara sadece kumaş temin edebilirim :)

evet uzun süredir kullanıyorum, ama atmayı düşünüyorum. tekrar kumaşıyla filan uğraşmak istemiyorum. çok teşekkür ederim..

Back
X