• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katlamalı perde

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.071
1.206
773
kızlar yardım edermisiniz.resim yükleyemiyorum.imageshake açılmıyor.başka nasıl yüklüyorum resim onuda bilmiyorum.oyüzden resimsiz anlatmaya çalışacağım.
koltuklarımın kollar siyah deri,oturulan kısmı kırmızzı ve bir sürüde yastığı var,siyah,beyaz,birde zeytin dalı olan yastıklardan var.yemek takımım siyah.halılarımda çin halısının kırmızı desenli olanları.
sorum şu katlamalı perde yaptırmak istiyorum.ama ne renk yaptırsam acaba?kırmızı çizgili mi yoksa krem kendinden desenli mi.
her yeride kırmızı yapmak istemiyorum.boğmasın diye.yemekteyizde cuma günü yemek yapan bayanın salonu pes pembeydi.halılar,koltuklar,perdeler çok boğuyor gibi ama karar veremedim :Saruboceq::Saruboceq:

tam olarakta görmeden karar vermek zor oluo tatlım ama banada kalırsaa krem perdenin uzerinde kuçuk yuvarlaklar olabilir kırmızı yada siyah olarakk yadaaa.. perde sadece krem olurr uçlarında tuyler boncuklar olur kırmızı siyahhh... bilmıorumm.. yollayap tan resim yukleyebilirsin aslındaa

tam olarakta görmeden karar vermek zor oluo tatlım ama banada kalırsaa krem perdenin uzerinde kuçuk yuvarlaklar olabilir kırmızı yada siyah olarakk yadaaa.. perde sadece krem olurr uçlarında tuyler boncuklar olur kırmızı siyahhh... bilmıorumm.. yollayap tan resim yukleyebilirsin aslındaa

canım yolla yapa girdiğimde aşağıdaki hata veriyor.yasaklamışlar sanırım :çok üzgünüm:

Content blocked by your organization
Reason:
This Websense category is filtered: Personal Network Storage and Backup.
URL:
Resim,Dijital Fotoğraf Yükleme (Upload),Barındırma ve Düzenleme;Ücretsiz ve Üyelik Gerekmeden Sakla,eKart Yolla.
Options:
Click more information to learn more about your access policy.

Click Go Back or use the browser's Back button to return to the previous page.

Back
X