Katlamalı perde mi yoksa normal bildiğimiz perdemi sizce?j

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
156
Siirt
Arkadaşlar ev düzecek olanlar için hangisi daha kullanışlı sizce?j kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar evimin perdelerini sipariş ettik salon+oturma odası+misafir odası katlamalı mutfak+yatak odası klasik kapalı balkonlarda stor. Dönüşüde yok dikmeye başlandı bile pencerelerimde normal pencerelerden inş pişman olmam.
Konu kalsın gene ilgili arkadaşlar varsa bayağı yardımcı oluyor. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
canım bence normal bildiğimiz perdeler daha kullanışlı.benim mutfağımda ve balkonumda vardı hiç memnun kalmadım.değiştirdim.birazda zevk meselesi tabi ama ben klasik olanı tercih ediyorum.

Ya ama duvardan duvara çok hoş gözüküyo ama ahh onları takmak beni öldürüyor (töbe tööööbe :d) O zaman sizinde sevdiğiniz klasik perdeleriniz hayırlı uğurlu olsun demeyi unutmayayım güle güle kullanın:teytey:

en güzel perde yıkanabilen perde onu bunu bilmem diğerleri katylamalı stor hepsi çok hoş süper görünüyor ama kolayca yıkanması çok daha önemli benim gözümde

bende her iki tür perde de var.. bence katlamalı daha iyi.. takması ise alışınca çok da zor olmuyor.. ayrıca kumaş yaptırırsanız yıkamada da sorun olmuyor hatta normal perdeye göre daha az yer kapladığı için makinede daha bile pratik oluyor.. ütüleyenler için ütülemesi de çok rahat..

ben evimde her iki çeşidide kullanıyorum
katlamalı olanlar bazı insanlar için kullanımı zor geliyor ama bana göre hiç bir zorluğu yok hatta katlamalı olanları daha çok beğeniyorum. evi daha sade ve güzel gösteriyor.
katlamalı olanları tavsiye ediyorum.

en güzel perde yıkanabilen perde onu bunu bilmem diğerleri katylamalı stor hepsi çok hoş süper görünüyor ama kolayca yıkanması çok daha önemli benim gözümde

evt haklısın ama storlarda yıkanma olayı yok katlamalılarda istediğin kumaşdan ya da tülden v.s yaptırıyorsun yıkanabiliyor ben 8 senedir kullanıyorum yıkanması hatta diğer normal perdelere göre çok daha rahat hem çok yer kaplamıyo hemde yıkandıktan sonra benimkiler ütü bile gerektirmiyor.

klasık perdeden vazgecmem.stor vs gıbı perdelerın bugun modası var yarın eskıye dönüş olabılır..

ben katlamalıları çok beğeniyorum ama kirada olduğumdan klasik kullanıyorum katlamalıları adapte etmek mümkün olmadığından perdecimiz tavsiy etmedi inşallah evim olunca katlamalı alcam bende

katlamalı perde kapalıyken camlar açılmıyo ne yazık ki. yada bende var bu sorun sadece bilemiyorum da. illa perdeyi sonuna kadar yukarı çekip çerçeveyi kurtarmak gerekiyo buda son derece kullanışsız bana göre. çünkü akşamları perdeyi çekip cam açmak istiyorum olmuyo dayamak zorunda kalıyorum perdesiz sinema gibi oluyo oda.

Evet bencede sırf bu yüzden kullanışsız gibime geliyor. Yinede çok şık durdukları kesin. En azından camını sık açmadığım için yatak odasına katlamalı perde yaptırmak istiyorum. Peki sizce katlamalı perdelere kenar perde şartmı yoksa sadede olabilirmi :uhm:
Bide katlamalı perde kullanan arkadaşlar resimlerini paylaşabilirlermi acaba yerimseniben

Katlamalı perde çok şık duruyor ama kullanışlı deyil.önemli olanda kullanışlı olması.:umursamaz:normal perde en güzelia.sistediğin zaman yıka ütüle hiçbişey olmaz ama katlamalı öyle değil çok sık yıkamaman lazım bide takılıp çıkarılması zor.niye boştan yere uğraşasınki üstelik katlamalıların çok çeşitli olduğunu görmedim. en güzeli normal:lepi:

Kesinlikle katlamalar çok şık duruyor hele ki farbada varsa -tatlicadiarzu- ama kullanışsız diyolar ya :uhm:

kirada olmanız katlamalı perde kullanmanıza engel değil.var olan kornişe çok kolay takılabiliyor .gittiğin her evede uyuyor.zaten çok maliyeti olan birşeyde değil.gerçektende evi sade odayı geniş ve duvar aksesuarlarını daha belirgin gösteriyor.kesinlikle öneririm.

Katlamalı perde kesinlikle çok şık, ama kullanışsız,
Eşya alırken herşeyden önce temizliğinin kolaylığına, kullanımına bakmak lazım, yinede siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…