kitabevi parayı iade etmiş para bankaların havuzunda bankanın parayı karta yansıtması gerek"
Aradım paranız iade edilmiş dediler iki üç kez hem de para bankanın havuzu da bankanız iade edeceltr dedilerhayır sürmez.
kitapevi parayı yatırmamıştır. baban haklı.
İsteyebilitim değil mi verirler mi yani i, teşeekkürederim isteyeceğimbu işlemin referans numarasını isteyin kitap evinden..
Aradım paranız iade edilmiş dediler iki üç kez hem de para bankanın havuzu da bankanız iade edeceltr dediler
evet bilindik bir kitapçı. İnternet bankacılından bakmadım kullanmıyoruz yalnızca babam baktıgını ve yatmadıgını söyledi şubeye gidince detay alabilirz tabiki haklısınızEger tanindik guvenilir bir site ise aldiginiz kurum dolandiricilik falan yapilmaz rahat olun,bazen bende cep telefonundaki programinda yapilan harcamalari goremeiyorum detayli arattigimda gosteriyor sizdede bu sekil bir ihtimal olmus olabilir,bankaya gidince anlarsiniz
Şmyle bşr durumda var babam söz konusu kredi kartının her yalnızca asgarisini ödüyor ve bu ay asgari ödemesi gereken tutar 356 geldi nırmalde 400 civarı gelirdi acaba asgari öedemeden mi düşüldü paraiki itimal var canım site payu ödeme sistemini kullanıyorsa bu sistemde gecikmeler olabiliyor, ikinci ihtimalde ödeme gerçekleşmiştir sen fark etmemişsindir :) bankalar kredi kartından çektirdiğin için iadeleri para olarak yapmıyor kullanılabilir limit olarak arttırıyor. atıyorum 1000 liralık kredi kartın varsa limiti 1100 liraya çıkıyor. ay sonunda 300 liralık bir ekstren varsa o para oradan düşüyor
Evet bu da eleştirilmesi gereken bir nokta sırf bu yüzden bir daha oradan alışveriş yapamyacagım zaten böyle zahmetlere girmektense...Stokta olmayan şeyi nasıl satıyorlar. Niye stoklarını kontrol edip siteye öyle koymayıp yarım yamalak iş yapıyorlar. Bir de büyük bir yer diyorsunuz. Çok sinir oluyorum böyle durumlarda.
evet ihtimal dahilinde dediğim gibi iki dakikanı ayırıp ara bence net bilgiyi telefondan da verirler. taa bankaya gidecek, sıra bekleyecek falan. gerek yok :) hadi ara ara bende merakla bekliyom sonucu :)Şmyle bşr durumda var babam söz konusu kredi kartının her yalnızca asgarisini ödüyor ve bu ay asgari ödemesi gereken tutar 356 geldi nırmalde 400 civarı gelirdi acaba asgari öedemeden mi düşüldü para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?