öle ayak hemen ölü deriyi atamaz diye biliyorum ben. birde terlik çok yaparmış onu öyle duymuştum. ben 20 yasındayım bunca sene yazları hiç terlik giymedim sadalet giymedim. bu yaz giymeye başladım topuğumun iç tarafa bakan kısmı sertleşmeye başlamış. düzenli olarak kuaförle geçer diye düşünüyorum. ama teyzemde de vardı bu dediğinden doktor bi krem werdi öyle kurtuldu. tercih senin.
Yaz boyu açıktır benim ayaklarım dışı bakımlı altı fena. Hangi krem adını biliyor musunuz
valla bu o normal bildiğin bakım kremlerinden değil ilaçtı adınıda hatırlamıyorum. aklıma gelirse hemen yazarım merak etme. ayaklarının dışına nasıl bakım yapıyorsun sen? yani ben bakımlı ayak diyince falan direk ojeli ayaklar çıkıyor karşıma bence oje sürmek bakımlı olduğu anlamına gelmiyor :26:
Özel gün falan değilse fazla oje sürmem ayda bir falan belki. Tırnaklarım sararmasın hava alsın diye dikkat ederim. Tırnaklarım için bir kaşık ve bir kaşık limon suyunu karıştırıp sürerim tırnaklarıma ve parmaklarıma iki saat bekletiyorum üstünde sonra yıkıyorum. Peeling için banyo yapıp iyice yumuşatıuorum ve bir kovada sabunlu suyun içinde yarım saat daha bekletiyorum bire üç oranında zeytin yapı ve kaya tuzunu karıştırıp bununla peeling yapıyorum altını ponza taşıyla ovuyorum. Sonra tırnak derimi geriye itiyoruum yıkayıp kurutup neutrogena ayak kremi sürüyorum üstüne sorap giyiyorum. Bunlar yetiyor zaten haftada bir falan yapıyorum. Limon suyu ve zeytinyağınıda bazen on bazen onbeşgünde yapıyorum.
bencede asıl bakım bu zaten. Bir konu vardı forumda bakımlı ayaklar diye dikkat ettim hep ojeli ayaklar bakımlı eller konusuda öyle ojeli eller falan
O tırnakların altını görmek lazım birderengarenk ojeler sevmem kullandığım birkaç oje vardır oda nadir kendi tırnaklarımdan memnunum yeterki bakımlı olsun
Bide ayak tırnaklarını uzatıyorlar ya. orada bakım falan göremiyorum ben.
Ayak tırnağı uzatmak kadar iğrenç bir şey yok güzel görünse barı
Sürekli çorAp giyince daha güzel oluyor ama bu sıcakta zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?