• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

katiplik için yardım...

AlayciKus1

Özlemin dili olsaydı...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
849
358
648
arkadaşlar 10 parmak yazabilen varsa nasıl öğrendi,gidebileceğim kurs yok,programla öğrenen varmı,yardımcı olursanız çok sevinirim...

arkadaşlar 10 parmak yazabilen varsa nasıl öğrendi,gidebileceğim kurs yok,programla öğrenen varmı,yardımcı olursanız çok sevinirim...
canım benim bence kursa falan gitmene gerek yok evde kendin çok rahat bir şekilde öğrenebilirsin öncelikli olarak f klavye kullanmanı tavsiye ederim çünkü türkçe yazıma daha uygun on parmak programları var netten indirebilirsin aaa kkk aaa aka aka gibi dersleri var onlardan başla eminin sıkılcaksın bileklerin ağrıyacak ama emin ol ki en fazla 2 ayda bu işi halledebilirsin zaman gerekli pat diye bir hafta da öğrenirim diye düşünme zaten harflerin yerlerini 3 günde ezberlersin başta 25 30 kelime yazarsın sonra hızlanıcaksın her gün 1 saatte olsun yazı yazmaya çalış bir süre sonra o kadar eğlenceli gelicek ki sana göreceksin sana başarılar dilerim

cvplar için tşkler arkadaşlar...f klavye ile başlamayı düşünüyorum,başlarda biraz sıkılacam galiba ama öğrenecem inşallah...

Önce f klavyede harflerin yerini öğrenmelisiniz. Harfleri ezbere bilirseniz bakmadan yazmanız daha kolay olacaktır. Metinlere geçmeden önce sadece harf çalışmalısınız. Birde nette sanırım klavye öğreten programlar var onları indirip yardım alabilirsiniz. Herşeyden önemlisi sürekli yazmak sürekli yazın ancak o şekilde öğrenebilirsiniz.

canım google 10 parmak egzersizleri yaz.birkaç site var.link veremediğimiz için veremiyorum.oradan giriyorsun.parmaklarını nasıl koyman gerektiğini gösteriyor.sonrasında alıştırmaları var onları yapıyorsun.öğreniyorsun hızlanıyorsun :34:

Canım bende katipliğe hazırlanıyorum ben şuan f klavye ile yazıyorum...
Lap topumu bile f e çevirdim q üzerinde f yazıyorum
Ben okulda öğrendim.
Şuan 160 a çıkıyorum 3 dakikada yardım edebileceğim birşey olursa her zaman...

kızlar bişey sorucam
bu katiplik sınavları ne zaman oluyor, her il için farklı tarihlerde mi?

kızlar bişey sorucam

Canım bu konuda çok net bilgim yok ama şöyle açıklayayım;
KPSS puanım açıklandıktan sonra tahminen Kasım gibi duyurusu yapılacak Aralık en geç Ocakta mülakatlar olur.
Yılda genelde 2 bazen 3 kere alım yapılıyor.
Ama her ilde ayrı diye hiç duymadım cnm ben aynıdır tahminimce...

Canım bu konuda çok net bilgim yok ama şöyle açıklayayım;
KPSS puanım açıklandıktan sonra tahminen Kasım gibi duyurusu yapılacak Aralık en geç Ocakta mülakatlar olur.
Yılda genelde 2 bazen 3 kere alım yapılıyor.
Ama her ilde ayrı diye hiç duymadım cnm ben aynıdır tahminimce...

canım çoookk sağol, benim sevdicek denicekmiş de geçen yıl finallerine denk geliyo diye girememişti, ama bu yıl denemek istiyo, o zaman duyurusu yapıldığında öğrendiğimizde birbirimizi haberdar ederiz :16:

canım çoookk sağol, benim sevdicek denicekmiş de geçen yıl finallerine denk geliyo diye girememişti, ama bu yıl denemek istiyo, o zaman duyurusu yapıldığında öğrendiğimizde birbirimizi haberdar ederiz :16:

Tabi canım girsin denesin şansını,,, İmkanları çok güzel gerçekten...
Canım sizinde bulunduğunuz ilin adalet bakanlığı sitesnden takip edin bana mülakat var diye haber gelince ben sizede haber ederim :16:

Tabi canım girsin denesin şansını,,, İmkanları çok güzel gerçekten...
Canım sizinde bulunduğunuz ilin adalet bakanlığı sitesnden takip edin bana mülakat var diye haber gelince ben sizede haber ederim :16:

tamam canım çok çok sağolasın :16: geçen yıl şubatta olmuş, bakalım daha var, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

kendin biraz zor öğrenirsin bence kursa git nerde oturuyorsun bilmiyorum ama şişli de şampiyon kursları var hocalar baya iyi disiplinli kendin de çalışmayı istersen çok kolay öğrenirsin ben geçen dönem heyecandan yazamadım olmadı ama kurs baya iyi kendini disiplin edersin 3 saat aralıksız çalıştırıyorlar kendin evde o kadar disiplinle çalışamazsın 2 ayda 90 ı rahat geçersin

kızlar bişey sorucam
birkaç senedir senede 1 kere alım oluyor.o da aralık sonu ilan çıkıyor.şubat gibi klavye sınavı ve mülakat yapılıyor.cik katipliği içinde aynı şekilde.arasında 1-2 hafta gibi bir zaman oluyor.klavye sınavı ve mülakat tüm türkiyede aynı anda aynı saatte yapılıyor.yani merkezi bir sınav gibi düşünebilirsin.sadece 1 yerde sınava başvurma hakkın var.

birkaç senedir senede 1 kere alım oluyor.o da aralık sonu ilan çıkıyor.şubat gibi klavye sınavı ve mülakat yapılıyor.cik katipliği içinde aynı şekilde.arasında 1-2 hafta gibi bir zaman oluyor.klavye sınavı ve mülakat tüm türkiyede aynı anda aynı saatte yapılıyor.yani merkezi bir sınav gibi düşünebilirsin.sadece 1 yerde sınava başvurma hakkın var.

çok sağol canım :16:

Back