• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katipler

evet var bennnnnnn.
ama daha başlamadım bakanlığın dosyalarımızı onaylamasını beklioruz.

merhaba kızlar..
ben de ankara dan evrakların gelmesini bkliyorum
zabıt katibi olarak çalışanlar meslekle ilgili artıları eksileri burdan paylaşşınlar
bol paylaşımlı bir konu oluşturalım..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Yardımcı olmak isterdim ama pek yardımım olabileceğimi sanmıyorum. Ben askeriyede zabıt katibi olarak çalışıyorum. Askeriye ve adliyenin ortamı farklı. Maalsef bilgim yok kızlar.

evet burda paylaşsak çok güzel olur.ben de evraklarımın onaylanması aşamasındayım..inşallah kısa sürede çalışırım..hayırlısı olsun hakkımızda..bu arada bayraklı adliyesinde benim..

Hayırlısı olsun kızlar. Umarım memnun kalırsınız. Dediğim gibi Askeriye ile Adliye arasında çok büyük farklar var. Ama ben mesleğimi çok seviyorum. Bir daha imkan olsa gene aynı işi yaparım. ışimi yaparken çok mutlu oluyorum, hele işler yoğun olduğunda akşam eve yorgun argın dönmek inanılmaz bir duygu. ınşallah sizlerde en az benim kadar seversiniz mesleğinizi....

Hayırlısı olsun kızlar. Umarım memnun kalırsınız. Dediğim gibi Askeriye ile Adliye arasında çok büyük farklar var. Ama ben mesleğimi çok seviyorum. Bir daha imkan olsa gene aynı işi yaparım. İşimi yaparken çok mutlu oluyorum, hele işler yoğun olduğunda akşam eve yorgun argın dönmek inanılmaz bir duygu. İnşallah sizlerde en az benim kadar seversiniz mesleğinizi....

çok şükür , ne güzel..
bu arada gerçekten sevindim senin adına.herkes malesef mutsuz ve tatminsiz ..hep kötü yanlarını söylüyor..her mesleğin zorlukları ve sıkıcılığı vardır.ama bunlardan tat almak bile ayrı bir meziyet .tebrik ediyorum seni...

Eğer meslek olarak seçtikse, yapacağız başka yolu yok. O zaman neden sürekli kötü yönlerinden bahsedip kendimiz sıkıntıya sokalmı? Zaten hayat şartları ağır, bir işimiz olduğuna şükretmemiz lazım, neden kendimize eziyet edelim ki? ınanın işe başlayınca siz de memnun kalacaksınız. Unutmayın her işin zorluğu vardır. Ama kendiniz mesleğinizde ne kadar yetiştirirseniz işiniz o kadar kolay, çabuk ve zevkli hale gelecektir.

adliye katibi iseniz ,size kötü bir haber vereyim o halde ;
uyap kk'ya girmenize izin vermiyorkafamçokkarıştı

Eğer meslek olarak seçtikse, yapacağız başka yolu yok. O zaman neden sürekli kötü yönlerinden bahsedip kendimiz sıkıntıya sokalmı? Zaten hayat şartları ağır, bir işimiz olduğuna şükretmemiz lazım, neden kendimize eziyet edelim ki? İnanın işe başlayınca siz de memnun kalacaksınız. Unutmayın her işin zorluğu vardır. Ama kendiniz mesleğinizde ne kadar yetiştirirseniz işiniz o kadar kolay, çabuk ve zevkli hale gelecektir.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım..özel sektörüde uzun yıllar çalıştım..asıl orda var kötü şartlar..her mesleğin zor yanları elbet vardır insanız sonuçta.ama sen mutsuzsun diye de diğer kişileri mutsuz etmeye ,onların moralini bozmaya hakkımız yok.herkes mutsuz şükretmeyi bilmiyor ..ben kazandığımı görünce ağla ağla bir hal oldum..çalışan bir arkadaşım da bir yerdi bir yerdi..moralimi bozuyor baktım..ben de uzak durmaya karar verdim öyle kişilerden..insanlar tatminsiz malesef..off ben de amma yorum yaptım hee

Back