- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
aranızda katina falından anlayan birisi bana katina aşk falı bakabilir mi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kart aracılığıyla bakan ve daha cok ask hayatı hakkında bilgi veren bi falBu nasıl bir fal ilk kez duydum
merhaba işiniz iyi gidiyor ve meyvelerini verecek. İyi bir tohum bir gerçektir. Şimdi ne başlıyorsanız başlayın sonra verimli olacaktır. işte ve ticarette başarılı bir dönemdesin .duygusalda Şiddetli öfke ve hiddet patlamaları ayrılığa yol açabilir ve bu senden sebep olacaktır. Her türlü inişli çıkışlı tutkulu bir ilişki sizi üzüyor. Hazırlıklı olun, her şeyi bekleyin. Aşk hayatınızda çok büyük bir fırsat olacak ya şimdiki ya da tekrar alevlenen bir ateş. uzaklardan bir haberi gelecek. . duygusalda Biri geliyor ya da uzaklardan biri geri dönüyoraranızda katina falından anlayan birisi bana katina aşk falı bakabilir mi ???
merhaba sanırım yanlış yere yazdım oyuzden tekrar yazıyorum ...aranızda katina falından anlayan birisi bana katina aşk falı bakabilir mi ???
Sagolun, bu katina fali kisi hakkinda hic bisey bilinmeden bakilabiliyormuymus ya :)merhaba sanırım yanlış yere yazdım oyuzden tekrar yazıyorum ...
işiniz iyi gidiyor ve meyvelerini verecek. İyi bir tohum bir gerçektir. Şimdi ne başlıyorsanız başlayın sonra verimli olacaktır. işte ve ticarette başarılı bir dönemdesin .duygusalda Şiddetli öfke ve hiddet patlamaları ayrılığa yol açabilir ve bu senden sebep olacaktır. Her türlü inişli çıkışlı tutkulu bir ilişki sizi üzüyor. Hazırlıklı olun, her şeyi bekleyin. Aşk hayatınızda çok büyük bir fırsat olacak ya şimdiki ya da tekrar alevlenen bir ateş. uzaklardan bir haberi gelecek. . duygusalda Biri geliyor ya da uzaklardan biri geri dönüyor.
Herşey gönlünce olsun ....
Ben size bilgiler versem daha detayli bakabilir misin ? :)Sagolun, bu katina fali kisi hakkinda hic bisey bilinmeden bakilabiliyormuymus ya :)
canım yoğunum işdeyim müsait olabilirsem ...Ben size bilgiler versem daha detayli bakabilir misin ? :)
İsteysenen ugrasma simdi canim kolay gelsin :)canım yoğunum işdeyim müsait olabilirsem ...
merhaba sanırım yanlış yere yazdım oyuzden tekrar yazıyorum ...
işiniz iyi gidiyor ve meyvelerini verecek. İyi bir tohum bir gerçektir. Şimdi ne başlıyorsanız başlayın sonra verimli olacaktır. işte ve ticarette başarılı bir dönemdesin .duygusalda Şiddetli öfke ve hiddet patlamaları ayrılığa yol açabilir ve bu senden sebep olacaktır. Her türlü inişli çıkışlı tutkulu bir ilişki sizi üzüyor. Hazırlıklı olun, her şeyi bekleyin. Aşk hayatınızda çok büyük bir fırsat olacak ya şimdiki ya da tekrar alevlenen bir ateş. uzaklardan bir haberi gelecek. . duygusalda Biri geliyor ya da uzaklardan biri geri dönüyor.
Herşey gönlünce olsun ....
musait olduğumda bakarım işde olduğum için devamlı bakamıyorum müsait oldukçaİş için bakabiliyor musunuz? Ben de rica etsem?
musait olduğumda bakarım işde olduğum için devamlı bakamıyorum müsait oldukça![]()
merhaba müsait olduğunuzda bana da bakabilirmisiniz beyaz tenli sarışın kahve gözlüyüm. 29 yaşımdayım bakarsanız sevinirimcanım yoğunum işdeyim müsait olabilirsem ...
musait olduğumda bakarım işde olduğum için devamlı bakamıyorum müsait oldukça![]()