Katil zanlısının annesinden çarpıcı ifadeler

kararsiz_2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
5.192
9.259
Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan "Tüm suçlu babası. Babası yüzünden böyle oldu" dedi.

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken'in annesi yaşadıklarını anlattı.Aslan'ın ailesinin acısını paylaştığını söyleyen anne Naciye Tan, oğlunun eylemlerinden babasının sorumlu olduğunu söyledi.

Suphi Altındöken'in annesi Naciye TanShow Ana Haber'e oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı. Anne Naciye Tan, "Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Benden etkilenmedi babasından etkilendi. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok" dedi.

Anne Naciye Tan şöyle konuştu:

Bir hafta önce oğlumla doğum günümde görüştüm. Benim oğlum normaldi. İşine gücüne ailesine bakıyordu. Ailesine nasıl daha iyi bakarım diye onunla mücadele ediyordu. Hiçbir çocuk katil,hırsız, terörist doğmaz. Herkes melek doğar. Onu bu hale getiren bir sürü etken var.

Ben onların acılarına ne kadar katkı olabilirim ki. Ne diyebilirim. Beni yanlarına götürün dedim. Annesinin babasının elini ayağını öperim. Ben anayım. Benimde kızım var. Kızımın başına bir şey gelsin ister miyim? Asla dilemem.

Ben çocuğumu koruyamadım. Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim.

Babası kemerle,kesici aletle beni dövdü.Bunları kimseye söyleyemedim.

Kaynak: http://www.internethaber.com/katil-zanlisinin-annesinden-carpici-ifadeler-765919h.htm

Bence anne simdiden bile kurnazlik yapiyor. Güya siddet görmüste,.. yani yumusatici bir sebeb olur, cezasi hafiflensin diye.

Bu kadin zerre kadar ne Özgecani düsünüyor, ne annesini, babasini. Su an tek düsüncesi o psikopat oglunu cezaevinden çikarmak

Ben haberler de izlemedim ama
ateş düştüğü yeri yakar
tabii kendi evladını düşünür anne de
ne kadar cani bir yaratık bile olsa
o yüzden bu kadın ne dese boş inandırıcı
değil ama haklı olduğu tek bir nokta var
baba olacak herif de oğlunu teslim etmek
yerine cinayete ortak olmuş

eeeee?

utancından kimsenin yüzüne bakamaması lazımken talk şova mı çıkmış, ilginç

bir sürü etken varmış, bir sürü etkene rağmen tecavüzcü ya da katil olmayan erkekler anormal demekki dünyada, eminim aralarında senin oğlundan bin kat daha zor şartlarda büyüyenlerde vardır, hem de binlerce vardır

Acikcasi kendi evladim olurse cekecegim aciyi biliyorum da oldururse ne yaparim dusunuyorum oyle hemen cebap veremiyorum bonun icinde zor olmali ama kalkipta aciklamaa yapmasi hosume gitmedi. Yakisik almadi bence.

katile istediginizi deyiniz ama annesinin ne gunahi var. hepimiz evlat yetistiriyoruz ne oldum degil ne olucam.rabbim dostumu dusmanimi ne kendimi boyle imtihan etmesin.isin icine evlat girince mantik aramayin,vicdan aramayin evlat oyle birsey ki yapmam dedigini yaptirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…