Bende cok az kullandığım yeniden farksız Arzum meyvix Ar180 model kati meyve sikacagi var canim. Konu actim bakabilirsin. Fiyat inanilmaz. Iki yil once 180e aldim. 75e satiyorum. Ihtiyacin varsa düşünebilirsin. Modeli internetten inceleyebilirsin.
[QUOTEgücü ayyy, post: 38158533, member: 298977"]Bende cok az kullandığım yeniden farksız Arzum meyvix Ar180 model kati meyve sikacagi var canim. Konu actim bakabilirsin. Fiyat inanilmaz. Iki yil once 180e aldim. 75e satiyorum. Ihtiyacin varsa düşünebilirsin. Modeli internetten inceleyebilirsin.[/QUOTE]
Motor gucu kaç watt
[QUOTEgücü ayyy, post: 38158533, member: 298977"]Bende cok az kullandığım yeniden farksız Arzum meyvix Ar180 model kati meyve sikacagi var canim. Konu actim bakabilirsin. Fiyat inanilmaz. Iki yil once 180e aldim. 75e satiyorum. Ihtiyacin varsa düşünebilirsin. Modeli internetten inceleyebilirsin.
Teşekkürler yyy, post: 38165491, member: 298977"]Motor gucu kaç watt[/QUOTE]
800 watt canim[/QUOTE]
Tesekkurler ama arzum marka düşünmüyorum.arzumun mikssetini almistim çok cabuk Ariza yapti .serviside garanti kapsamında değil dedi.o yüzden arzumdan memnun değilim.bi arkadasim daha arzunun ürününü kullanıyordu ve memnun değildi.hemen bozuldu dedi
800 watt canim[/QUOTE]
Tesekkurler ama arzum marka düşünmüyorum.arzumun mikssetini almistim çok cabuk Ariza yapti .serviside garanti kapsamında değil dedi.o yüzden arzumdan memnun değilim.bi arkadasim daha arzunun ürününü kullanıyordu ve memnun değildi.hemen bozuldu dedi[/QUOTE]
Siz bilirsiniz. Elektronik esya şans işi derler. Arzumka ilgisi yok. Benim robotum arzum ve cok dayanikli. Kati meyve sikacagina ise cok guveniyorum. Ayroca 3 yil garantisi var. Umarim daha iyisini bulursunyz. Sevgiler