katı meyve sıkacağı ve tefal actifry ariyorum uygun fiyat

Motor gücü 800 watt ve üzeri kati meyve sikacagi ve tefal 1 klasik yağ ile patates kizartan actifry ariyorum uygun fiyata

Bende cok az kullandığım yeniden farksız Arzum meyvix Ar180 model kati meyve sikacagi var canim. Konu actim bakabilirsin. Fiyat inanilmaz. Iki yil once 180e aldim. 75e satiyorum. Ihtiyacin varsa düşünebilirsin. Modeli internetten inceleyebilirsin.

[QUOTEgücü ayyy, post: 38158533, member: 298977"]Bende cok az kullandığım yeniden farksız Arzum meyvix Ar180 model kati meyve sikacagi var canim. Konu actim bakabilirsin. Fiyat inanilmaz. Iki yil once 180e aldim. 75e satiyorum. Ihtiyacin varsa düşünebilirsin. Modeli internetten inceleyebilirsin.[/QUOTE]
Motor gucu kaç watt

[QUOTEgücü ayyy, post: 38158533, member: 298977"]Bende cok az kullandığım yeniden farksız Arzum meyvix Ar180 model kati meyve sikacagi var canim. Konu actim bakabilirsin. Fiyat inanilmaz. Iki yil once 180e aldim. 75e satiyorum. Ihtiyacin varsa düşünebilirsin. Modeli internetten inceleyebilirsin.
Motor gucu kaç watt[/QUOTE]
800 watt canim

Teşekkürler yyy, post: 38165491, member: 298977"]Motor gucu kaç watt[/QUOTE]
800 watt canim[/QUOTE]
Tesekkurler ama arzum marka düşünmüyorum.arzumun mikssetini almistim çok cabuk Ariza yapti .serviside garanti kapsamında değil dedi.o yüzden arzumdan memnun değilim.bi arkadasim daha arzunun ürününü kullanıyordu ve memnun değildi.hemen bozuldu dedi

Teşekkürler yyy, post: 38165491, member: 298977"]Motor gucu kaç watt
800 watt canim[/QUOTE]
Tesekkurler ama arzum marka düşünmüyorum.arzumun mikssetini almistim çok cabuk Ariza yapti .serviside garanti kapsamında değil dedi.o yüzden arzumdan memnun değilim.bi arkadasim daha arzunun ürününü kullanıyordu ve memnun değildi.hemen bozuldu dedi[/QUOTE]
Siz bilirsiniz. Elektronik esya şans işi derler. Arzumka ilgisi yok. Benim robotum arzum ve cok dayanikli. Kati meyve sikacagina ise cok guveniyorum. Ayroca 3 yil garantisi var. Umarim daha iyisini bulursunyz. Sevgiler

Tefal actifry başka bi sitede buldum anlastik.kati meyve sikacagi hala ariyorum.philips veya

Sizinkinin markasi ne fiyat nedir
Bendeki korkmaz marka aldıgımda 170tl civarindaydı nerdeyse hiç kullanmadım bi hevesle aldım duruyo öylece 850watt gücünde 95tl düşünüyorum

Bendeki korkmaz marka aldıgımda 170tl civarindaydı nerdeyse hiç kullanmadım bi hevesle aldım duruyo öylece 850watt gücünde 95tl düşünüyorum
Ne kadar kullandiğmıda sorarsanız sadece iki kere kullandım tertemiz ve korkmazın meyve sıkacagı sağlamdırda araştır istersen canım

Back