Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de alacağım araştırdım en mantıklısı Arzum AR 180. Özellikleri Philipsinkiyle aynı hatta wattı biraz daha yüksek ama fiyatı oldukça uygun Philips e göre.
Bana geçen sene Arçelik marka hediye geldi, ben çok sevdim. Hem kullanımı kolay hem de elmayı falan kesmeye gerek kalmadan bütün bütün içine atabiliyorsunuz. fiyatı 100 tl gibi birşeydi geçen sene.
Merhaba arkadaşım. Bende bebeğim için bir meyve sıkacağı aldım. Homend marka. Küçük sessiz ve bir o kadar güçlü motora sahip bir makine. Ben çok memnunum. Tavsiyede ediyorum. Evde bebek varkwn sessiz çalışan şeylere daha çok önem veriyorum. Birde servis ağı çok iyi. Elektrikli supergemde Homend marka arızası vardı kapidan aldılar yine kapiya bıraktılar.
Ben 2 sene önce sinbo aldım.Yanlız boşuna para vermişim.Çünkü gerçek meyve suyu gibi olmuyo.Metal tadı geçiyo.Geçen seneden beri hiç kullanmıyorum.Bence çok gereksiz.