phılıps marka sadece 2 kez kullandım kutusu ile duruyor herhangi bir sorunu yok . ev hediyesi gelen farklı bir markanın ürünü gelince bu kaldı öylece.
Eki Görüntüle 857727
phılıps marka sadece 2 kez kullandım kutusu ile duruyor herhangi bir sorunu yok . ev hediyesi gelen farklı bir markanın ürünü gelince bu kaldı öylece.
Eki Görüntüle 857727
Merhaba bendede var sinbo yada simtel sanirim isterseniz uygun fiyata veririm cok az kullanildi
Çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz benim evdeki bir yuldır kullanılmıuorsu çalıştırdım sıkmadı bozulmuş durduk yere... Garantisi dolduğu için tamirle uğraşmak istemedim , kargo bana ait 40 lira yapabilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü kargoyla 50-60 olur50- 55 tl olur sanırım,size de uyarsa.
Çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz benim evdeki bir yuldır kullanılmıuorsu çalıştırdım sıkmadı bozulmuş durduk yere... Garantisi dolduğu için tamirle uğraşmak istemedim , kargo bana ait 40 lira yapabilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü kargoyla 50-60 olur
merhaba bende silva marka var. kullanımı cok pratik. parcaları kolay temizleniyor. ebatı kücük yer kaplamıyor ama cok fonksiyonel. alman markasıdır. garantisi yok cunku 2 yıl önce anneme hediye almıstım avusturyadan. o da bir kere denedi ve sonra hic kullanmadı. meyveyi oyle yerin ne sıkıcam suyunu diye:)) dusunurseniz resimlerini yollayayım.fiyatı 50 tl
Cevap vermediniz 40 lira olur mu demiştim sizden yanıt brkliyorum yoksa başkalrına bakcam
Cevap vermediniz 40 lira olur mu demiştim sizden yanıt brkliyorum yoksa başkalrına bakcam
Eki Görüntüle 857727
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?