Katı meyve sıkacağı arıyorum

Navukat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
516
4
38
34
İzmir
Arkadaşlar eli de katı meyve sıkacağı olup satmak isteyenler marka ve model ile fiyat ve de durumu hakkında bilgi verirlerse almak istiyorum

phılıps marka sadece 2 kez kullandım kutusu ile duruyor herhangi bir sorunu yok . ev hediyesi gelen farklı bir markanın ürünü gelince bu kaldı öylece.

Son düzenleme:
Merhaba bendede var sinbo yada simtel sanirim isterseniz uygun fiyata veririm cok az kullanildi

50- 55 tl olur sanırım,size de uyarsa.
Çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz benim evdeki bir yuldır kullanılmıuorsu çalıştırdım sıkmadı bozulmuş durduk yere... Garantisi dolduğu için tamirle uğraşmak istemedim , kargo bana ait 40 lira yapabilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü kargoyla 50-60 olur

Yarin kontrol ederim, calisip calismadigini belki garantisi bile bitmemistir, fiyat sorun degil 40 tl olur maksat isiniz gorulsun :) ozelden mailimi yazarim oradan gorusuruz,

merhaba bende silva marka var. kullanımı cok pratik. parcaları kolay temizleniyor. ebatı kücük yer kaplamıyor ama cok fonksiyonel. alman markasıdır. garantisi yok cunku 2 yıl önce anneme hediye almıstım avusturyadan. o da bir kere denedi ve sonra hic kullanmadı. meyveyi oyle yerin ne sıkıcam suyunu diye:)) dusunurseniz resimlerini yollayayım.fiyatı 50 tl

Öözeldennyazdım mail atar mısınız resmini biraz da indirim isteyecem 40lira olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…