• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katı meyve sıkacağı arıyorum

Navukat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
516
4
38
34
İzmir
Arkadaşlar eli de katı meyve sıkacağı olup satmak isteyenler marka ve model ile fiyat ve de durumu hakkında bilgi verirlerse almak istiyorum

phılıps marka sadece 2 kez kullandım kutusu ile duruyor herhangi bir sorunu yok . ev hediyesi gelen farklı bir markanın ürünü gelince bu kaldı öylece.

$546819_256263834502928_1261754901_n.jpg

Son düzenleme:
Merhaba bendede var sinbo yada simtel sanirim isterseniz uygun fiyata veririm cok az kullanildi

50- 55 tl olur sanırım,size de uyarsa.
Çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz benim evdeki bir yuldır kullanılmıuorsu çalıştırdım sıkmadı bozulmuş durduk yere... Garantisi dolduğu için tamirle uğraşmak istemedim , kargo bana ait 40 lira yapabilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü kargoyla 50-60 olur

Yarin kontrol ederim, calisip calismadigini belki garantisi bile bitmemistir, fiyat sorun degil 40 tl olur maksat isiniz gorulsun :) ozelden mailimi yazarim oradan gorusuruz,

Çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz benim evdeki bir yuldır kullanılmıuorsu çalıştırdım sıkmadı bozulmuş durduk yere... Garantisi dolduğu için tamirle uğraşmak istemedim , kargo bana ait 40 lira yapabilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü kargoyla 50-60 olur

merhaba bende silva marka var. kullanımı cok pratik. parcaları kolay temizleniyor. ebatı kücük yer kaplamıyor ama cok fonksiyonel. alman markasıdır. garantisi yok cunku 2 yıl önce anneme hediye almıstım avusturyadan. o da bir kere denedi ve sonra hic kullanmadı. meyveyi oyle yerin ne sıkıcam suyunu diye:)) dusunurseniz resimlerini yollayayım.fiyatı 50 tl

merhaba bende silva marka var. kullanımı cok pratik. parcaları kolay temizleniyor. ebatı kücük yer kaplamıyor ama cok fonksiyonel. alman markasıdır. garantisi yok cunku 2 yıl önce anneme hediye almıstım avusturyadan. o da bir kere denedi ve sonra hic kullanmadı. meyveyi oyle yerin ne sıkıcam suyunu diye:)) dusunurseniz resimlerini yollayayım.fiyatı 50 tl

Öözeldennyazdım mail atar mısınız resmini biraz da indirim isteyecem 40lira olmaz mı

Back