• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kati mamalara ne zaman gecilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi H.Reyhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
H

H.Reyhan

Ziyaretçi
selam kizlar..benim oglum nerdeyse 3.5 aylik oldu artik..ama biraz istahsiz gerci kilosu fena degil ama cok istahli bir bebek degil genede.suan 6.300 gram.aptamil kullaniyorum ama kati mamalara gecmeyi düsünüyorum sanirim bunaldi sürekli sivi mama almaktan.biraz zorlasam kusmaya basliyor.kati mamalara gecmek istiyorum ama kimisi erken diyor kimisi ben daha 2 aylikken vermistim diyor..sasirdim bende..fikri olan varmii yardim edin nolurrrrr :)

ben 4,5 aylıkken başladım.biraz bekle bence.daha küçükmüş.biraz daha sabret.4 aylıkken geçersin bence

Bence de 4-4,5 ayı bekle.Hem kilosu da iyimiş,mamayı beğenmiyordur yada fazla geliyordur belkide.

bende beklemeye karar verdim en azindan birazcik daha.tam 4 aylik olsun biras..

Back