- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Endoplazmik_garipbikulum
arkadaşlar merhaba çok tedirgin ayrıca sıkıntılıyım aslında.. eşim Restorant işletiyor tanıştığımızda da işletme sahibiydi. Gelin görün ki Türkiye şartlarından mıdır bilinmez kar payımız Yok denecek kadar azaldı 6 aydır kar etmiyoruz dükkanı almak isteyen birileri var burayı satıp katar da tanıdığı Restorant sahibi kişilerle Yen'i bi yere ortak olmak istiyor. Eşim de parayı oraya yatırmayı en fazla 3 sene kazanabildiğimizi Kazanıp geriye dönüş yapacağız o süreçte de Türkiye'nin durumu düzelmiş olabileceğini düşünüyor. Çocuğumuz yok tedavi için uğraşacaktık ben memurum eşim ilk 3 ay oranın durumuna bakacak sonra ben gideceğim işi bırakmayacağım orda olacağım zamanı ücretsiz izin alacağım dönünce şartları bilmediğim için bırakmayacağım.. asıl sorun şu ki ikimizin de dili Yok .. çoğunlukla İngilizce konuşuluyormuş korkuyorum ben bi hastaneye gitsem buram ağrıyor diyemeyeceğim çocuk işini Eşim ertelemek istemiyor bi yandan bilmediğim yerde hamile kalıp çoçuğumu oralarda koruyamamaktan korkuyorum. Dili öğreniriz çok Türk var diyor Ben gelmeyim dedim eşim sen olmadan olmaz diyor sıkıntılar bitmiyor içimi rahat rahatlatacak bi şeyler duymaya ihtiyacım var
Son düzenleme: