Saç Rengi ve Saç Boyama katalogdakine en yakın yada birebir tutan saç boyası varmı?

intelligent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
930
16
68
Gaziantep
mrb arkadaşlar, saçımı kendi rengime boyamak istiyorum, çok renk değiştirdim hep kuaförlerde boyattım ama hiç biri istediğim gibi yapamıyordu , sonra kendi rengime döneyim dedim kestane tonlarıydı, kendim boyadım resmen simsiyah çiğsi bi renk çıktı belimdeki saçlarımı kısacık kestirdim anca kurtuldum , şimdi beyazlarım var baya rahatsız oluyorum, kestane tonlarında kahve tonlarında ama siyah olmayacak bi boya alıp boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum dipleri başka uçları başka olursa diye, genelde 3-4 ton koyu çıkıyormuş galiba

siz hangi marka kullanıyorsunuz ?
bana önerebileceğiniz marka varmı görseline en yakın tutturabilen?
yada bitkisel boya bulamıyorum nerden temin edebilirim ?

Son düzenleme:

palette naturel serisini kullanıyorum tavsiye ederim hem saçı yakmıyor hemde gerçekten kutunun üzerindeki renge yakın çıkartan bir boya ben 3.68,4.86 v 6.68 ,10.4 renklerini kullandım güvenle kullanabilirsin saç kremi de çok güzel boyadan çıkan bunu da not düşeyim hatta şu anda saçım 6.68 boyalı fakat kumraldan çok koyu karamel gibi desem yeridir

çok tşk ederim, biraz önce garnier aldım, 6.25 kestane kahve aldım, önce boyadığım palette kalıcılığından memnundum 3 yada 4 tü aldığım numara ama zift gibi çiğsi bi siyah çıkmıştı akana kadar banyodan çıkmıyodum dışarıda çıkasım gelmiyodu , sonra kısacık kestirdim belimdeki saçımı gitti boyalar, şimdi beyazlarım var yine sırf onu kapamak için aldım, kendi rengime yakın tutsun istiyorum, 3 ton koyusu çıkıyor galiba, bu sefer garnier alıyım dedim, syoss çok övmüşler amonyaksızmış ama bazıları da yaktı saçı döküldü demiş korktum almadım, bakalım bunu denicez artık inş. ii tutar,

insallah istedigin gibi olur bende kendi sac rengime donmeyi dusunuyorum

garnierla boyadım iğrenç oldu 6.25 ti boyadığım koyu kumral kestaneydi ama tepem turuncu alt siyah oldu

1 hafta sonra palette aldım bildiğimden şaşmayım diye, 6.00 aldım onuda oda az koyusu oldu tepem yine altlar siyah oldu, şimdilik bıraktım biraz aksın 4 yada 5 bişy alcam, palet genelde 3 ton koyu çıkıyor , o yüzden
garnier hiç memnun kalmadım hiç boyamamış gibi bişydi , 2-3 yıkamada gitti resmen beyazlarımıda hiç kapatmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…