Y Ykpebr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2016 90 53 38 30 3 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ykpebr #1 Kizlarr Merhaba Almanyada yasiyorum. Avon gibi baska hangi katalog isleri var burada bilen var mi? Evde yapacak bisey ariyorum...
Kizlarr Merhaba Almanyada yasiyorum. Avon gibi baska hangi katalog isleri var burada bilen var mi? Evde yapacak bisey ariyorum...
H Hayatt123 Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 120 25 13 26 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ykpebr #2 Ykpebr .!.: Kizlarr Merhaba Almanyada yasiyorum. Avon gibi baska hangi katalog isleri var burada bilen var mi? Evde yapacak bisey ariyorum... Genişletmek için tıkla... Merhaba canım Oriflame var aynı Avon gibi bende yapıyorum istersen senide üye yapabilirim
Ykpebr .!.: Kizlarr Merhaba Almanyada yasiyorum. Avon gibi baska hangi katalog isleri var burada bilen var mi? Evde yapacak bisey ariyorum... Genişletmek için tıkla... Merhaba canım Oriflame var aynı Avon gibi bende yapıyorum istersen senide üye yapabilirim
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.788 217.776 1.223 52 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ykpebr #3 Hayatt123 .!.: Merhaba canım Oriflame var aynı Avon gibi bende yapıyorum istersen senide üye yapabilirim Genişletmek için tıkla... Merhaba, Oriflame, Avon, Farmasi vb firmalara üye toplamak, alt kadro oluşturmak, referans numarası vermek, satış, reklam vb yasaktır.
Hayatt123 .!.: Merhaba canım Oriflame var aynı Avon gibi bende yapıyorum istersen senide üye yapabilirim Genişletmek için tıkla... Merhaba, Oriflame, Avon, Farmasi vb firmalara üye toplamak, alt kadro oluşturmak, referans numarası vermek, satış, reklam vb yasaktır.