Saç Kesim Şekilleri Kat kat saç.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yaso26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
81
0
36
İstanbul
Geçenlerde saçıma kat attırmak istedim attırdım fakat uçları küt küt oldu. bide makasla kesildi. usturaylla olsaydı keşke. uçlarının incelmesini istedim başka bir kuaföre gittim bana dediki oval kesimmi v kesimmi. bende oval dedim ve sonuç yine aynı sadece boşuna kısaldı saçlarım. uçları hala küt küt. ilk defa kat attırdım acaba benim istediiğim v şeklimiydi yani anlıyacağınız uçlarını hareketlendirmek istiyorum. saç kesimlerinden bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Kuaförün sac uclarini inceltmekten anladigi neydi merak ettim dogrusu?..
Baska bir kuaföre gidip aynisini iste ve kuaförü uyar usturayla degil makasla inceltsin, ustura tiftik tiftik yapiyor.
Sac uclarini inceltmek icin makasi dik tutarak kesmesi gerekiyor. Benim sac uclarim küttü ve kendim bu sekilde incelttim. Bu konuya bir bak istersen ben önerilerde bulundum ve kendi kesimimi paylastim;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/499042-saclarim-sekilsiz-kalip-duruyor.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…