• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kastamonulu hamileler

eseresereser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
11
0
86
Kastamonu
9 haftalık hamileyim ama doktorumu değiştirmek istiyorum damlanur hanım nasıl sizce bilgisi olan varsa yada giden bişiyler yazarsa sevinirim diğer doktorlarıda biliyorum ama en çok içime sinen damlanur kafam çok karışk

9 haftalık hamileyim ama doktorumu değiştirmek istiyorum damlanur hanım nasıl sizce bilgisi olan varsa yada giden bişiyler yazarsa sevinirim diğer doktorlarıda biliyorum ama en çok içime sinen damlanur kafam çok karışk

canım merhabaaa.... ben tosyada yaşyorm.. kastamonu şerife bacıya gitmştim daha önce ama hiçbir doktoru beğenmedim... damla hanımı bilemyorum ama çankırıda bi doktor önerebilirm sana... mustafa baran beye gidebilirsn uzak biraz ama bence en iisi yanii....

canım bende kastamonu merkezde oturuyorum anadolu hastanesı nde dursun bastug a gıdıyorum cok ıyı cok memnunum tavsıye ederım

selam bayanlar bende kastamonuluyum ama su an başka şehirdeyim bende belki kastamonuda yapabilirim dogumu sizlere hayırlı hamilelikler diliyorum

kızlar bende kastamonudayım ama ilçesinde kastamonu burdan 1.5 saat.hangi doktora gideceğim çok kararsızım :(

Back