Gelinbaşı ve Gelin Tacı kastamonuda gelin saçı ve makyajını iyi yapan bir kuaför

yas_0685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
681
0
96
39
Ankara
temmuzda kastamonuda düğünüm var orda iyi bir kuaför arıyorum bilgisi olanalr payalaşırsa çok sevinirimmm

canım merhaba.benim yengem kastamonulu.ordan gelin aldık.oranın en iyi türban yapan yerinden randevu almış (türbanevi) olmasına rağmen çok vasattı.eğer ankaraya gelme şansın olursa sana keçiörende bi bayanı tavsiye edebilirim.kkendisi çok süper türbanlar yapıyor ve şehirdışına ve yurtdışına gidenler için de tak-çıkar modeller hazırlayabiliyor.sana sadece makyajı yapmak kalıyor.hatta burda türban modelleri olan habibe hanımın mesleği öğrendiği bir bayan.işine aşık ve çok tecrübeli.eğer zamanın olursa bi git bak derim.biçok arkadaşım hem habibe hanıma yaptırdı hem de tuba hanıma.ama tuba hanım işinin duayeni valla..hayran kalırsın...hayatında bir defa olcak.şansa bırakma bence.kesinlikle verdiğin paraya değer...zaten çok uçuk fiyatları yok.sana telini veriyim.0546 234 74 94 dilerim memnun olursun :):3:

ama ben açığım ankararda saçımı yaptırmma mümkün değil ank kast arası dört saat bozulur gidene kadar zaten ank oturuyorum keşke yaptırıpda gidebilsem:2:

canım pardon yaaa.ben türban yaptıracağın bi yer arıyorsun sanmıştım.tuba hanım türban konusunda uzman.saçı nasıl yaparlar bilgim yok...

arkadaşlar benimde temmuzda kastomunuda düğünüm olucak, kastamonuyu hiç bilmiyorum. Ben Balıkesirdeyim, Kastamonuda yaşayan varsa lütfen bildiklerini yazsın

Back