F fatmakul Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 4 0 27 Eylül 2010 Konu Sahibi fatmakul #1 arkadaşlar kasnakta ponponlu lif nasıl yapılır bılen varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen cevaplarınızı beklıyorum
arkadaşlar kasnakta ponponlu lif nasıl yapılır bılen varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen cevaplarınızı beklıyorum
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.613 114.776 1 Ekim 2010 Konu Sahibi fatmakul #2 canım ben hiç yapmadım ama senin için bu linki buldum... incele bakalım... ponponlu lif yapımı - En Güncel Örgü - Blogcu
canım ben hiç yapmadım ama senin için bu linki buldum... incele bakalım... ponponlu lif yapımı - En Güncel Örgü - Blogcu
F fatmakul Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 4 0 2 Ekim 2010 Konu Sahibi fatmakul #3 tşk.ederim ama ben de gördüm canım bu linki ama benim işimi görmedi hani diyorumki yapan varsa yazsın acıklasın ama saolasın senden baska kımseden cevap gelmedi
tşk.ederim ama ben de gördüm canım bu linki ama benim işimi görmedi hani diyorumki yapan varsa yazsın acıklasın ama saolasın senden baska kımseden cevap gelmedi