kasnakta oda takımı

enimde hoşuma gidiyor bu çalışma sanırım bir ara bende deniyeceğim
haticecim çok güzel olmuş canım ellerine sağlık iyi günlerde kullan canım a.s.

bencede çok hoş duruyorlar hazır alınmış gibi ellerine emeğine sağlık canım gule gule kullan

slm arkadaşlar yeni üye oldum bu modeller çok güzel ellerine sağlık bende yapmak isyedim kasnağım ipim herşey hazır ama ip çivilere nasıl dolanıyor bunu yapamadım ve çok sinirlendim bana anlatabilirmisiniz

slm arkadaşlar kasnak işinde hangi ipten hangi tutkaldan kullanıyorsunuz,birde tutkalın her iki tarafada uygulanıyormu?kasnaktan nasıl çıkartılıyor? nette o kadar araştırdım hiç birini bulamadım allah rızası için biri bana yardımcı olsun kasnak hazır geriye bu soruların cevabı birde yapması kaldı.

Ben yapımını elişidünyasıbestforumonline sitesinden videolu anlatımla öğrenmiştim.
Site sizlerede yardımcı olabilir arkadaşlar...

arkadaşlar yeni üye oldum kasnak işini yapmak istoyorum kasnağım hazır ama bi türlü yapamıyorum ipleri dolama şeklim olmuyo tutkal ismi veren yok hangi ip kullandığını söyleyen yok bu işi yapanlar bi diyverse ((((((

Canım sana site adı bile yazdım bir önceki mesajımda keşke sitem etmeden önce daha dikkatli baksaydın.
Çizmelinin ipini kullanıyorum, Nisa marka simli tutkal kullanıyorum.
Tutkalı damlatmak epey yorucu bunun içinde ahşap boyama yaparken kullandığım boncuk boya kutusunu kullanıyorum.
Küçük olduğundan tutkal damlatmak epey kolay oluyor.
Kasnaktan peçeteyi çıkarmadan önce iyice kuruması şart.
Yazın bile 1 günde kuruyor. Çıkarırken kasnaktaki en köşedeki çiviyi biraz içeri bük.
İlk ilmeği oradan çıkar. Geriside kolay çıkar kasnaktan.
İlk önce pul yapıştırmayla uğraşma elin alıştıktan sonra öyle yaparsın.
Şimdilik başlangıç için simli tutkal yeterli.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

çok tşk ederim senin verdiğin site adı üye olmadan kabul etmiyor oyüzden bakamamıştım şimdi üye oldum yardımların için tekrar tşk edrm ama nisa tutkalı iyi değil diyolar nette suda çok çabuk çözünüyormuş.marangoz tutkalı diyolar bide.eşim mobilyacı ondn istedim getircek tutkal bide onu deniycem
bende dün süryani işi öğrandim ona başladım oda çok zevkli daha iki motif yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…