canım bana 7 tane lazım kaça olur?
hah işte benim aylar önce burada paylaşıp tutkalın ne olduğunu nasıl yapıldığını
öğrenmek istediğim model marangoza gidip kasnakta yaptırdım ama
gel gör ki nasıl yapıldığını bilmiyorum yapılışını açıklar mısın:uhm:
bendede aynı uyarıyı verdı vırus var dıye
canım ne kadar zarif görünüyor.. çok beğendim... emeğine sağlık...
İNAN EMEKLERİN BİR HARİKA TEBRİK EDERİMdelikafadulden.BENDE ÖĞRENMEYİ ÇOK İSTİYORUM KENDİ EVİM İÇİN YAPMAYI BİDE CANIM ANNEME YAPMAYI ÇOK İSTİYORMsenağlama.BEN DAHA ÖNCEDE KASNAKTA LİF YAPMIŞTIM ÖRMEYİ BİLİYORUM AMA Bİ KAÇ ŞEY SORMAK İSTİYORUM KULLANDIĞIN İPİN ADINI VE NASIL BULABİLİRİM YANİ NE DERSEM VERİRLER?BİDE BUNU KASNAĞA İPİ TEK KAT MI SARIYORSUN Bİ KAÇ KAT MI?CEVAP VERİRSEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR CANIMIN İÇİ...a.s.[/QU
Teşekkür ederim canım. Lif kasnagıyla aynı mı bilmiyorum canım. Ama ip olarak Havlu kenarı örülen ipler vara onların simlilerini kullanıyoruz. cift kat olarak sarıyoruz canım.
umarım yardımcı olabilmişimdir:)))
İNAN EMEKLERİN BİR HARİKA TEBRİK EDERİMdelikafadulden.BENDE ÖĞRENMEYİ ÇOK İSTİYORUM KENDİ EVİM İÇİN YAPMAYI BİDE CANIM ANNEME YAPMAYI ÇOK İSTİYORMsenağlama.BEN DAHA ÖNCEDE KASNAKTA LİF YAPMIŞTIM ÖRMEYİ BİLİYORUM AMA Bİ KAÇ ŞEY SORMAK İSTİYORUM KULLANDIĞIN İPİN ADINI VE NASIL BULABİLİRİM YANİ NE DERSEM VERİRLER?BİDE BUNU KASNAĞA İPİ TEK KAT MI SARIYORSUN Bİ KAÇ KAT MI?CEVAP VERİRSEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR CANIMIN İÇİ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?