Kasnak işi oda takımı ( sipariş alıyorum.)

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
33
başıktanda anlaşıldığı gbi arkadaşlar ilk önce hobi olarak yapıyodum ama bi iki sipariş geldikden snra işi ticarete dökm dedm eklentideki kasnak işlerinden sipariş alabilirm.

fiyatları
12 peçete 1 sehpa örtüsü 90
12 peçete 1 sehpa örtüsü şömentabla 110 tl
Kargo ücreti içindedir.

yaptırmak isteyenler özel mesaj atabilirler

hadi kızlarr beklıyrummm

Son düzenleme:
gorebıldıgım kadarıyla sadece gold ve gümüş renklerıyle calısmıssınız sanırım...halamın kızı yapıyor ve satıyor aynı takımlardan ...yalnız onda her renk var..fıstık yesılınden tutunda mürdümüne kadar..denemenızı tavsıye ederım ..bilhassa mürdüm(bordo)ıple yapılıp gümüş kurdeleyle süslendıgınde sahane duruyor.. bır kac renkten ornekler yapıp onlarla sunarsanız bence sıparısınız artar..

öneriniz için teşekkür ederim. sipariş üzerine yaptığım için fazla bi seçenek yok elimde ama istenilen renklerde yapabilirim. bi kaç takım daha yaptım ama onlarn fotoqraflarını çekmediğim için koyamadım malesef internetten yaptıklarımı bulabilirsem koycam

cok hoslar
ceyizime yaptirmisti annem 3 sene önce cok memnunum cokta hos görünüyor kizlar tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…