Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşmir kızıl:)

TUTKUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
67
0
96
Aydın
Arkadaşlar diğer konum ilginizi öekmedi galiba hiç kimse yardımcı olmamış. Kaşmir kızıl voila nasıl bi renk?

cnm ıyıde ben oyle bır renk bulamadım voıla da...sen resmını koysana boyanın ona gore yorum yapalım

Canım link ve foto eklemem izin vermiyor. Google voila kaşmir kızıl yazınca cosmetic ...... Li bi link çokıyo onu tıklyınca diekaçılıyor. çok net değil ama

diğer konuna da yazdım,kaşmir kızılı daha önce duymamıştım,sen söyleyince baktım cnm,kahverengi yansımaları bol olan bi renk gbi geldi bana,koyu kızıl kahve gibi...koyu renk saç istiyorsan güzel bir renk bence...saçına tutar muhtemelen,çünkü koyu çıkıyor voila nın renkleri...

Evet koyu kızıl yada yansımalı gibi bir kızıl istiyorum. Daha sonra gözüm kızıla alışırsa bi ton daha net kızıl boyarım. Eşim kırmızı olmasın dediği için birazda bu düşüncem

o zaman isabetli bir karar olur kaşmir kızıl...daha sonra dediğin gibi beğenirsen daha kızıllı tonları da yavaş yavaş boyatırsın cnm...

Blackheart resim varsa eklermisin. En azından bir fikrim olur. çünkü katogtan başka bi yerde görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…